Gölge gibi takip ettiler

TEM otoyolu Gümüşova mevkiinde bir tesisten, ziynet eşyası taşıyan bir otomobilin arka camını kırarak yüklü miktarda altın ve parayı çalarak kayıplara karışan hırsızlardan 3’ü yakalandı. 1 kişinin ise aranmasına devam ediliyor.

Edinilen bilgilere göre, TEM Otoyolu Gümüşova mevkiinde meydana gelen olayda altın taşıyan bir otomobil mola verdiği esnada hırsızlar tarafından arka camı kırılarak soyulmuştu. Ardından kaçan hırsızlar ilk olarak altınların boş kutularını bırakmış ve Ankara’ya kaçtıkları tespit edilmişti.

Başsavcılık özel ekip kurdu

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı’nın koordinesinde Düzce İl Jandarma Komutanlığı bünyesinde özel ekip kuruldu. Ankara’ya giden ekip hırsızların izini sürmeye başladı. Yaklaşık 10 gün boyunca derinlemesine çalışma yapan jandarma ekipleri hırsızların kimliklerini, adreslerini ve kalabilecekleri yerleri tek tek tespit ettiler.

Yurt dışına kaçmaya çalışırken yakalandılar

Hırsızlar Ankara’da kaldıkları evde yurt dışına kaçma planı yapmaya başladılar. Hırsızların kaçmaya çalıştığını fark eden jandarma ekipleri yaptıkları operasyonla 3 kişiyi yakaladı. 1 kişinin ise aranmasına devam edildiği öğrenildi.

Olayla ilgili olarak soruşturma geniş çapta sürüyor.

Düzce Diriliş