Yığılca'da Zeynel Çamlı, Güven Tazeledi

Kızılay kongre salonunda yapılan kongrede, tek liste ile Zeynel Çamlı yeniden ilçe başkanlığına seçildi.

Kongreye Eskişehir Büyük şehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Ankara Milletvekili Gökhan Günaydın, CHP’li Bolu ilçe Belediye Başkanları, CHP Düzce İl Başkanı Zekeriya Tozan ve partililer katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Zeynel Çamlı, “Hepinize kongremize katılımınız için teşekkür ediyorum. CHP ailesi olarak partimizi temsil ederek tüm vatandaşlarımızın yanına olduk. Genel Merkezimizin ve il başkanlığımızın tüm talimatlarını uyguladık. Teşkilatımızı yalnız bırakmayarak tüm faaliyetlerinde  yanlarında olduk. Köy, mahalle ve sokak çalışmaları düzenleyerek halkımızı aydınlattık” dedi.

CHP Düzce İl Başkanı Zekeriya Tozan, burada yaptığı konuşmada, "  İnşallah burada biz belediye başkanlığını tekrar alacağız. 2019 çok önemli. Atatürk’ün bize emanet ettiği laik, demokratik Cumhuriyete sahip çıkacağız. Yığılca’da Zeynel Başkanı Belediye Başkanı yağacağız” dedi. 

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ise “ Eskişehir’den sizlere gönül dolusu selamlar getirdim. Buralara benim ilk ziyaretim. Akçakoca’dan itibaren Yığılca’ya gelene kadar buralara hayran kaldım. Hayalimde buraların yazını baharını düşünerek hayranlığım daha da arttı.  Daha evvel Cumhuriyet Halk Partisinde olan Belediye Başkanlığımız ile yeni belediyenin arasındaki farkı görebildiniz mi? Yeni belediye Yığılca’ya ne yaptı?. Önümüzdeki yerel seçimlerde Belediyemizi tekrar alarak Yığılca’nın kalkınması, gelişmesi adına Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı olarak tam destek vereceğimi bilmenizi isterim. Eskişehir’de uyguladığım projeler buralarda uygulanabilir. Bakın Yığılca nasıl kalkınacak” dedi.

Ardından konuşma yapan Ankara Milletvekili Gökhan Günaydın ise, “Yığılca için neler yapabileceğimiz ortada. Bakın Yılmaz hoca projeler üretir ve anlatır. Bu rasyonel aklın ürünüdür. Rasyonel akıl ne demek. Hurafelere inanmayan, bilme inanan, maddi gerçeği yerine getirmek için dürüstlüğe ve çalışmaya önem atfeden düşünce biçimidir. Türkiye’nin sıkıntısı kaynak sıkıntısından başka bir şey. Türkiye bir yağma ekonomisine döndü. Türkiye’nin kaynakları bir gurup tarafından özel mülk haline getiriliyor. Yerel seçimlere Yığılca’dan başlayarak Türkiye’nin aydınlığa kavuşması ümidi ile herkese kongremizin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Kongre gündemde olan seçim ile devam etti. Seçime tek liste ile gire Zeynel Çamlı güven tazeleyerek yeniden İlçe Başkanlığına seçildi.