AK Kadınlardan Rehabilitasyon Merkezine Ziyaret

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanımız Güler Güneş, yönetim kurulu üyelerimiz Zeynep Sönmezoğlu, Hatice Sezer, Fatma Batur, Kaynaşlı AK Parti Kadın Kolları Başkanımız Serpil Sağlam, Gölyaka AK Parti Kadın Kolları Başkanımız Leyla Ersoy ve Çilimli AK Parti Kadın Kolları Başkanımız Ayşe Eroğlu ile birlikte Muncurlu’da hizmete yeni giren Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’ne ziyarette bulundu.

Ziyarette hastalarla birebir hasbihal edilip sorun, istek ve temennileri dinlendi. Düzce’ye kazandırılan hastane için duyulan memnuniyet de hastalar tarafından sıklıkla dile getirildi.

AK Parti Düzce Kadın Kolları Başkanımız Güler Güneş, burada yaptığı konuşmada bu ziyaretleri sıklıkla yaptıklarını ve Allah’ın izni ile yapmaya da devam edeceklerini dile getirdi.

AK Parti ailesi olarak sürekli bir biçimde halkın yanında olmaya çalıştıklarını ifade eden Güneş, “Ak Parti Kadın Kolları Teşkilatları olarak gece gündüz demeden çalışmalar yürütüyoruz. Gerek kamu kurumlarını ziyaret maksatlı, gerekse direkt olarak halk ile görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Bu görüşmeler neticesinde aldığımız geri bildirimlerden de oldukça memnunuz. Yeni hizmete açılan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’mizdeki hastalarımıza geçmiş olsun dileklerinde bulunmak istedik” diye konuştu.