Çilimli Belediyespor Şampiyonluğunu Doyasıya Kutladı

Çilimli’de bulunan Düzce Özel Sağlık Meslek Lisesi okulu sabiplerinden Maksut Balta ve Mehmet Doğan tarafından tertip edilen şampiyonluk yemeğine Voleybol’da şampiyonluk yaşayan Çilimli Belediyespor Voleybol Erkek Takımı antrenörleri ve oyuncuları, Çilimli Belediyespor Erkek Futbol Takımı başkan, yönetici ve futbolcuları davet edildi.

Aynı zamanda düzenlenen yemeğe Çilimli kaymakamı Mahmut Şener, Düzce ASKF Başkanı Erdoğan Bıyık, Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz, kulüp başkanı ,yöneticileri  ve şampiyonluk yemeğini düzenleyen Özel Sağlık Meslek Lisesi kurucuları ve sahipleri Maksut Balta ve Mehmet Doğan katıldı.

Düzenlenen yemekte konuşan Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz yapmış olduğu konuşmasında ; “ Bugün burada olmamıza vesile olan Özel Sağlık Meslek Lisesi kurucuları ve sahipleri Maksut Balta ve Mehmet Doğan’a teşekkürlerimi sunarak konuşmama başlamak istiyorum. Öncelikle burada bulunan Voleybol erkek takımımızı ve Futbol takımımızı tebrik etmek istiyorum. Netice de iki alanda da şampiyon olduk. Bunda hepinizin emekleri çok. İnşallah bundan sonra ki süreci iyi bir şekilde götüreceğiz. Burada gördüğünüz üzere futbol camiasından olan iki değerli büyüğümüz buradalar. İnşallah önümüzde ki sezonlarda hep birlikte çalışarak iyi bir çalışma ortamı yaratarak hedefe ulaşacağız. Bizim gibi küçük bir ilçe hem ekonomik ölçekte imkanları daha az olan ilçelerden bir tanesiyiz. Elimizde ki imkanları daha doğru ve zamanında kullanarak geriye değil de ileriye gitmek kaydıyla ve özellikle sabırla hedefe ulaşmayı düşünüyoruz. Bizler Çilimli Belediyesi olarak elimzde ki imkanları en iyi şekilde kullanarak sizlere desteklerimizi sürdüreceğiz. Başarı hemen gelmez, acele etmeden sabırla ilerleyerek üzerine koyarak ilerlemek her zaman daha iyidir” dedi.

Çilimli Kaymakamı Mahmut Şener’de yapmış olduğu konuşmasında ; “Arkadaşlarımla ilk kez bir araya geldim. İki takımımızı da tebrik ediyorum. Başkanıma katılarak önümüzde ki yıl daha iyi şekilde ayakları yere basan bir çalışma ile başarıya ulaşacağımıza inanıyorum. Bu yemeği tertip eden iki büyüğümüze de teşekkrülerimi sunuyorum” dedi.

Yenilen şampiyonluk yemeğinin ardından ise bir de şampiyonluk pastası kesildi. Her iki takım oyuncuları da görüşlerini ifade ederek şampiyonluk yeğinin ardından hatıra fotoğrafı çekilerek mekandan ayrılan sporcular Sosyal Tesislerde yapılacak olan şampiyonluk eğlencesine katıldılar.

Şmpiyonluk kutlamalarına Çilimli Merkez'de de kutlmaya devam eden sporculara bir jest yapıldı. Çilimli Belediyesi Sosyal Tesislerinde ses sanatçıları eşliğinde gönüllerince eğlenen sporcular bir sezonun vermiş olduğu yorgunluğu gönüllerince eğlenerek atmış oldular.