KABALAK KÖYLÜLERİ CHP GRUP TOPLANTISINA KATILDILAR.

 Kabalak köyü sakinleri Subaşı,  Subatan mevkinde yapılan Sokak hayvanlari rehabilitasyon merkezi için köyün su havzalarına zarar vermesine karşı bir buçuk aydır eylem yapmaktaydılar. Kabalak köyü bir heyetle CHP Düzce il başkanlığına ziyarette bulunup il başkanı Zekeriya Tozan’dan destek istemişlerdi.
Bunu  üzerine  Doğa ve çevreden sorumlu CHP Genel Başkan Yardımcısı  Gülizar Bicer Karaca ile İl Başkanı Zekeriya Tozan Kabalak köyünü  ziyaret edip köylünün taleplerini dinleyip, yapılmak istenilen rehabilitasyon merkezinin alanını yerinde inceleyip, tesise 50 metre mesafede su kaynaklarının olmasını yerinde tespit etmiştir.
Oluşturulan rapor  sonucunda CHP grup toplantısına  Kabalak köyünün halkının olduğu  bir heyetle davet edilmiş, 3 nisan salı günü CHP grup toplantısına Kabalak köyü kadınların çoğunlukta olduğunu heyetle  katılmışlardır. CHP grup toplantısı sonrası CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşüp durumu anlatmış projenin yerinin değiştirilip kapatılan taş ocağı mevkine yapılması konusunda destek istemiştir.
Düzcenin sorunları ve daha yaşanabilir bir il olması adına mücadele eden İstanbul milletvekili Mahmut Tanal ile de kabalak heyeti görüşme sağlamış olup Mahmut Tanal’ı yerinde inceleme yapmak üzere köylerine davet etmişlerdir.