SKM Seçim Kampanyasını Başarıyla Yürütüyor

AK Parti Düzce Seçim ve Koordinasyon Merkezi Başkanımız Özgür Bergut başkanlığında SKM toplantısı gerçekleştirildi. SKM toplantısına Milletvekili adaylarımız Fahri Çakır ve Numan Çabuk da katıldı.

24 Haziran Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimleri öncesinde parti içinde kurulan Seçim Koordinasyon Merkezi seçim kampanya sürecini yürütmeye devam ediyor. Ekipler halinde Düzce ve ilçelerde ayak basmadık yer bırakmamak için programlarını yapan AK Parti Düzce SKM toplantıları her gün yapılıyor. 
SKM Başkanımız Özgür Bergut, “ Teşkilatlarımız, daha önce olduğu gibi bu seçimde de üzerine düşen görevi layıkıyla yerine getirecek. En son yaptığımız 16 Nisan Referandum kampanyasında olduğu gibi milletimiz cevabını sandıkta verecektir. Bizler de her zaman AK Partimizin yanında olan, destekçisi olan vatandaşlarımıza ulaşacağız ve yeni süreci anlatacağız. Son söz de karar da milletimizin olacak ve bu karar da yine güven ve istikrarın süreceği AK Parti ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan lehine olacaktır” diye konuştu.

AK Parti Düzce SKM toplantısına milletvekili adaylarımız Fahri Çakır ve Dr. Numan Çabuk da katıldı.