ATSO BAŞKANI PAZVANT Alaplı TSO İFTAR YEMEĞİNE KATILDI

Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar programı yüksek bir katılımla Gülüç Büyük Anadolu Otel'de gerçekleştirildi.

Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar programına Alaplı Kaymakamı Saim Eskioğlu, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin,  siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütü yöneticileri, Oda Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, sivil toplum örgütlerinin başkan ve yöneticileri, Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Pazvant,Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Üyeleri ve iş adamları katıldı.

İftar programının açılış konuşmasını yapan Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Ocak; "Alaplı ticaret ve Sanayi odamızın geleneksel olarak düzenlemiş olduğumuz iftar yemeğimize hoş geldiniz der sizleri şahsım Yönetim Kurulum Ve Oda Meclisim Adına saygı ile selamlıyorum. Her yıl bu vesileyle sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyoruz. Alaplı ticaret ve sanayi odası 500 üyesiyle yalnızca iş dünyasına değil; eğitim, kültür, spor, sanat ve kültürel vb. birçok alanda Alaplı ya destek olmayı kendine görev addetmiştir. Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası olarak İlçemizin kalkınması ve büyümesi için öncelikli konularımız olan Alaplı Organize Sanayi Bölgesi; Alaplı Islah OSB konularında ciddi bir yol kat ettik. Sizlere bu konuda geldiğimiz aşamalardan kısaca bahsetmek istiyorum" dedi.

 

İftar programı Alaplı İlçe Müftüsü Mehmet Bektaş'ın yaptığı yemek duası ile sona erdi.