Keşir, Yatırımları İnceledi

AK Parti Düzce Milletvekilimiz ve 27. Dönem milletvekili adayımız Ayşe Keşir, seçim çalışmaları arasında yapılan yatırımları da inceledi.

AK Parti Düzce Milletvekilimiz Ayşe Keşir, TEM bağlantı yolu çalışmalarını yerinde inceleyerek son durum hakkında bilgi aldı. Çilimli ilçesinde teşkilat ile birlikte esnaf ziyaretleri ve fabrika ziyaretleri ile güne başlayan Keşir, Otogar ve OSB bağlantı yolu hakkında bilgi aldı.

Keşir, “ Otogar ve Organize Sanayi Bölgesi'nin direkt olarak TEM Otoyola bağlantısını sağlayacak yolda çalışmalar hızla devam ediyor. Bağlantı yolu ne oldu diye soran hemşehrilerimiz için yerinde inceledik. Düzce Belediyesinin kuzey ve güney çevre yollarını birleştirme çalışması kapsamında yapımı devam eden Ela Bahriye Oral bulvarı yol yapım çalışmasını yerinde inceledik. Öte yandan Aydınpınar’a verdiğimiz halısaha sözünü yerine getirdik. İnşaatı bitti kısa bir çalışmadan sonra gençlerimizin kullanımına açacağız” ifadelerinde bulundu.

Fibrobeton fabrikasında iftar açan Keşir, Lifan Motosiklet ve Toyota Fabrikalarını da ziyaret eden Keşir, Pırpır köyünde vatandaşlarla bir araya geldi.