BEYKÖY ‘DE MİLLİ PARKIN SONUNA GELİNDİ

Beyköy Millet Parkı Son Aşamaya Geldi Mini Futbol Sahasi Tamamlanan Parkın Peyzaj ve Çocuk Oyun Grupları Montajına Başlandı Beyköy Millet Parkı Kısa Sürede Halkın Hizmetine Sunulacak.

Beyköy  Belediye Başkanı Osman Kılıç, seçim öncesi verdiği sözlerin tamamını yerine getirerek her mahalleye aileler ve çocuklar için dinlenme bahçeleri ile çocuk parkları yapıyor. 


Belde  halkının her türlü hizmetin en iyisine layık olduğunun altını çizen Başkan Kılıç, her mahalleye eşit hizmet sunmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. Başkan Kılıç açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Beldemizin ve değerli hemşerilerimiz her şeyin en iyisini ve en güzelini hak ediyor. Bizler göreve geldiğimiz günden beri halkımızın hizmetinde olacağımızın sözünü vermiştik ve bu sözümüzü tutmak için belediyemizin tüm birimleri ile bu uğurda çalışmaya devam ediyoruz. Daha güzel ve yaşanabilir bir Beyköy için halkımıza sözümüz vardı. Göreve geldiğimizden beri çalışmayı hiç eksik etmedik. Gece gündüz elimizden gelen gayreti gösterdik. Bize duyulan teveccühe layık olmaya çalıştık. Esasında seçim için çalışmıyoruz. Verdiğimiz sözleri yerine getirmek için çalışıyoruz. Aday olduğumuz zaman projelerimizle var olacağımızı söyledik. Ben o projelerin ne kadarını yapabiliyorum? Ne kadarını gerçekleştirebiliyorum? Buna bakıyorum. Gayretle bunun için çalışıyoruz. dedi