DERNEK EĞİTİMLERİ DEVAM EDİYOR

Derneklere ait , 5253 sayılı Dernekler Kanunu, Türk Medeni Kanunu, Projelerle ilgili bilgilendirme, Dernekler Bilgi Sistemi (DERBİS), 2860 sayılı Yardım Toplama Kanunu ve bu kanunların uygulanması ile ilgili olarak çıkarılan yönetmeliklerin uygulamadaki yeknesaklığın sağlanması, değişen yeni yönetmeliğin uygulamalar hususunda bilgi alışverişinin yapılması, dernek yetkililerinin ve üyelerinin bilgilerinin tazelenmesi ve eksiklerinin giderilmesi, sistem kayıtlarının eksiksiz olarak yapılmasının sağlanması, uygulamalardaki tereddütlerin giderilmesi, amacıyla Düzce genelinde yer alan derneklerin belli bir program dâhilinde eğitimlerin yapılması amaçlanmıştır.

Bu kapsamda seminerlerin ilki 16 EKİM SALI günü Yığılca’da, başladı. Çilimli, Cumayeri, Gümüşova, Kaynaşlı, Gölyaka ve Akçakoca’da dernek başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin yoğun katılımlarıyla yapıldı.

Eğitimlere katılan dernek başkanı ve yönetim kurulu üyelerine katılım sertifikaları taktim edildi

Aynı şekilde Düzce merkezde kurulu ve faaliyette bulunan dernekler için Düzce Valiliği Konferans salonunda 01.11.2018 Perşembe günü saat 10:00’da tüm derneklere yönelik dernekler mevzuatı ve yeniliklere ilişkin seminer verilecektir.