Düzcespor`a forvet transferi

Transfer çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdüren Düzcespor  forvet transferi ni yaptı.,. 1997 doğumlu forvet arkası pozisyonunda oynayan ve takıma Altındağ Belediyespor’dan transfer olan Barış Bozdilki ile prensipte anlaştı.
Yeni transfer Barış Bozdilki, ilk yarıyı Altındağ Belediyespor’da tamamladı. Her iki ayağınıda kullanabilen Bozdilki, forvet arkası pozisyonunda da görev alıyor. İlk yarıda 15 müsabakaya ilk 11’de çıkan Bozdilki, 3 de gol attı.
Gençlerbirliği alt yapısından yetişen Bozdilki, bu akşam takımın Antalya kampına katılarak takımla birlikte çalışmalara başlayacak ve hafta sonu karşılaşacağımız Kızılcabölükspor karşılaşmasının hazırlıklarına devam edecek

BARIŞ BOZDİLKİ KİMDİR ? 1997 Mamak doğumlu Barış Bozdilki futbola  Gençlerbirlispor alt yapısında başladı. Her iki ayağını da kullanan, forvet arkasında oynayan Barış Bozdilki sırasıyla Gençlerbirlispor ve Altındağ Belediyespor takımlarında oynadı. Genç futbolcu ligin ilk yarısında  15 maçta oynadı ( 14 maçta ilk 11’de ) 3 gol attı, 4 sarı kart gördü. Barış Bozdilki 2018-2019 futbol sezonunda Ankara’da oynanan maçta Altındağ Belediyespor formasıyla 74. Dakikada Düzcespor’a gol atmıştı. (Maç 2-0 ev sahibi ekibin üstünlüğü ile bitti) 

Düzcespor.org