Akçakoca CHP Kadin Kollar Sağlıkçıları Unutmadı

Akçakoca CHP kadın kolları başkanrlığı tarafından Akçakoca devlet hastanesinde görev yapan sağlıkçıları ziyaret edilerek onlara moral verdiler. 

Başkan Anakan Koronavirüs salgınının ülkemizde görülmeye başlamasından itibaren görevlerine aralıksız devam eden, gece gündüz demeden mücadele eden sağlık çalışanlarımıza, bu zor süreçte yanlarında olduğumuzu ifade etmek, moral vermek amacıyla hastanemize ziyaret gerçekleştirerek sağlıkçılarımıza ikramda bulunduk." dedi.Başkan Saadet Anakan  konuşmasının sonunda ".Dünyayı güzellik kurtaracak, ve bir insanı sevmekle başlayacak herşey.   Der üstad onun da söylediğini düztur edinerek yola çıkmış insanlar bugünün beyaz önlüklü kahramanları doktorlarımız ve sağlık personeli son zamanlarda yaşadığımız zor sürecin yükünü büyük oranda sağlıkçılarımız taşıyor kendilerine minnettarız.

Teşekkürümüzü iletmek ve bu arada az da olsa moral yükseltmek için böyle bir güzellik yapmayı düşündük. Her ne kadar hekimlerimiz 3 beyazdan uzak durun deseler de pasta börek tatlının düşüncesinin dahi tebessüm ettirdiği yemenin ise mutluluk hormonunu arttırduğı aşikar hem biz mutlu olalım milli dayanışma ruhu içinde hem de mutlu edelin istedik.

 Başlattığımız bu iyilik hareketimizin büyüyerek devam etmesini diliyorum bu şekilde bu musibeti hayırlı bir sonuca vesile etmek elimizde yüreklerimiz yumuşayarak teslim olduğumuz hırslarımızı terk ederek insan olmanın erdemini tekrar hatırlayabilmek için fırsat olarak değerlendirebiliriz."dedi