AKEVLER MAVİBAYRAKLI PLAJ GÖZ KAMAŞTIRIYOR

 

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde bulunan Ayazlı mahallesi Akevler Mavi Bayraklı  plajında üst düzeyde korona virüs tedbirleri ile hizmette sınır tanımıyor.

Ayazlı mahallesi Akevler Mavi Bayraklı  plajı suyunun benzersiz turkuaz rengiyle her gün yüzlerce yerli ve yabancı turisti ağırlıyor. Altın renkli kumu, denizinin berraklığı ve manzarasıyla turistleri çekiyor. Uzunluğu 1 kilometreyi bulan  Plaj, eşsiz deniz rengi ve kumsalıyla göz kamaştırıyor.  Mavi Bayrak kriterlerine uygun şekilde hizmet veren, Plajda Hijyenik esasına uygun temizlik yapılıyor. Plajda işletmecilik yapan Zeki Çölyen: “ Aileler buraya çok rahat gelebilir. Akşamları huzurlu bir şekilde evlerine dönebilir,Plajında Korona virüs tedbirleri üst düzey olarak alındı. Plaja girişte her bir vatandaşın ateşleri ölçülüyor. Ateşleri yüksek olanlar plaja alınmayarak ilgili kurumlara bilgi veriliyor. Soyunma kabinleri her kullanımın ardından dezenfekte ediliyor. Sahilimizde 24 saat hizmet ve temizlik var. Her şekilde gelenlere hizmet veriyoruz. Elemanlarımız maske ile dezenfektanlar ile gerek kendileri olsun gerek aileler olsun uyarı şeklinde çalışmalar yürütülüyor. Plaj içerisinde aileler için oluşturulan sosyal mesafeli alanlarda da maske ve hijyen kuralları uygulanıyor.

 Bunlara dikkat ederek faaliyetlerimizi yürütüyoruz. Sahilimiz, tuvaletlerimiz soyunma odalarımızda sadece onlarla ilgilenen personellerimiz var. Bu konularla ilgili çok titiz davranıyoruz. Ailelerimiz huzurlu bir şekilde gelip sabahtan akşama kadar burada güzel vakit geçiriyorlar”dedi