DÜZCESPORDA SON DAKİKA GELİŞMESİ

Düzcespor’da corona şokunun ardından işleyecek süreç belli oldu. Kırmızı lacivertliler 16 futbolcusunun corona testinin pozitif çıkmasının ardından 3 karşılaşmayı oynayamayacak.

5 GÜN SONRA TEKRAR TEST

Düzce Devlet hastanesinde  yapılan son corona testinde 16 futbolcunun testi pozitif çıktı. Bu futbolcular ve teknik kadro halen karantinada. Testleri pozitif çıkan futbolcular için  5 gün sonra ikinci kez bir test yapılacak. Bu testin sonuçları Futbol Federasyonuna gönderilecek. 3 gün sonra üçüncü test yapılacak ve bu testten çıkacak sonuçlar ertelenecek maçları kesinleştirecek.

KESİN ERTELENEN MAÇLAR

Halen 16 futbolcu ve teknik kadronun karantinada tutulduğu Düzcespor’un 28 Ekim 2020 Çarşamba günü deplasmanda oynayacağı Bayrampaşaspor lig karşılaşması, 31 Ekim 2020 Cumartesi günü Düzce 18 Temmuz stadında oynanması gereken Karbel Karaköprü Belediyespor lig müsabakaları kesin olarak ertelendi. Kırmızı lacivertlilerin 5 Kasım 2020 Perşembe günü İstanbul deplasmanında Pendikspor ile oynaması gereken Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur karşılaşması test sonuçlarına göre belli olacak.

SAĞLIK DURUMLARI İYİ

Düzcespor kulübünden yapılan açıklamada testleri pozitif çıkan futbolcu ve teknik kadronun sağlık durumlarının iyi olduğu ve tedavilerin devam ettiği belirtildi.

Kenan Işık