KRİTİK PAZAR MAÇLARI !

İkinci Amatör liginde lig sonuna yaklaşılırken birbirinden kritik maçlar oynanmaya devam ediyor.İlk iki sırada yer alabilmek için takımlar birbirleriyle adeta nefes kesen mücadeleler gerçekleştiriyor.İkinci Amatör Ligi’nde bu Pazar oynanacak olan maçların programı;

NURETTİN ZAFER STADINDA DÖRT MAÇ VAR

Ligler bitimine az bir sure kala iyiden iyiye kızışan ikinci amatör liginde Pazar günü dört maç oynanacak.

ANADOLU GENÇLİKSPOR – KABALAKSPOR SAAT 14:00

İkinci Amatör Lig C grubunda birinci amatör lige çıkmayı garantileyen Anadolu Gençlikspor namağlup unvanını korumak istiyor.Geçen hafta Özbalatlıspor’u mağlup ederek bir üst lige yükselme umutlarını koruyan Kabalakspor ise mutlaka kazanmak ve iddiasını sürdürmek istiyor.

HAMİDİYESPOR – ELMACIKSPOR SAAT 16:00

İkinci Amatör A grubunda mücadele eden iki ekip kritik bir maça çıkacak.Bir maçı yarıda kalan ve dokuz puanla üçüncü sırada yer alan Hamidiyespor, bir maç fazlasıyla 15 puanla ikinci sırada yer alan Elmacıkspor’la karşılaşacak.İki haftada toplam on dört gol atan Gümüşova temsilcisi bu maçı kazanıp birinci amatör lige adını yazdırmak istiyor.Diğer yandan Hamidiyespor’da da hedef aynı şekilde birinci amatöre yükselmek.

MODERN EĞT.- SIRACEVİZLERSPOR SAAT 18:00

İkinci Amatör Lig A grubunda namağlup lider olarak yer alan Sıracevizlerspor bu maçı da kazanıp yoluna devam etmek istiyor.Lige ısınan Modern Eğitimcilerspor ise lider karşısında galibiyet alarak surprise imza atmak istiyor.

DÜZCE GENÇLERBİRLİĞİ – TAVAK ÇİMENSPOR SAAT 20:00

Pazar akşamının son maçında B grubunda ikinci sırada yer alan Gençlerbirliği Tavak Çimenspor’u ağırlayacak ve maçı kazanarak birinci amatör lige adını yazdırmak istiyor.

ŞIRALIK’TA İKİ MAÇ OYNANACAK

İÇMELERSPOR – ÖZBALATLISPOR SAAT 15:00

Geçen hafta kritik maçta Kabalakspor’a üç puanı kaptırmasına rağmen on puanla C grubunda ikinci sırada yer alan Özbalatlıspor avantajını kullanması için bu maçı mutlaka kazanması gerekiyor.İçmelerspor ise maçı kazanarak birinci amatör lig umutlarını sürdürmek istiyor.

KUTLU KÖYÜ GENÇSPOR – ALTUNÇAYSPOR SAAT 17:00

Ikinci Amatör Lig B grubunda birinci amatör lig umutlarını sürdürmek isteyen iki takım birbirine üstünlük sağlamak için kıyasıya mücadele gerçekleştirecek.

KUYUDÜZÜSPOR – KARAÇALISPOR SAAT 16:00

İkinci Amatör Lig B grubunda lider Karaçalıspor bir puanla ligin son sırasında bulunan Kuyudüzüspor’a konuk olacak.Maç Gölyaka sahasında oynanacak.