DÜZCESPOR'UN HOCASINI DUYURDU

Bal Ligin'de bitime 6 hafta kala Düzcespor'un başına geçen Murat Şenvardar ve ekibi ile takımı şampiyon yapmış ve 3.Lig'e çıkmasında büyük rol oynamışlardı.Yeni sezonda yönetimin ve hocanın belirsizliği devam ederken Başkan Keleş kongre kararı almadığı için yönetim devam etmek zorunda kaldı ve statü gereği Belediye Başkanları'nın profesyonel liglerde kulüp başkanlığı yapamayacağından dolayı Başkan Yrd.Murat Caymaz kulüp başkanı ilan edilmişti.Günlerdir Düzce basınında yılan hikayesine dönen yeni teknik ekip için birçok isim yer alırken son noktayı DÜZCESPORTİF GAZETESİ koydu.

DÜZCESPORTİF GAZETESİ sayfasından yapmış olduğu haberde;

Düzcespor Yönetimi, Murat Şenvardar ile tekrar masaya oturarak el sıkıştılar ve Düzcespor'un 3.ligde ki hocası resmen Murat Şenvardar oldu.Yardımcı antrenörlük görevinde de Aydın Yavuz takımın başında olacağını yazdı.

Haber380 olarak Düzcespor'a 3.Lig'de başarılar dileriz.

ŞENVARDARI TANIYALIM

Şenvardar’ın büyük başarısı
İstanbul ve Bölge kulüplerinin yakından tanıdığı Teknik Direktör Murat Şenvardar, kariyerinde daha önce iki takımı Spor Toto 3. Lige çıkartma başarısı gösterdi. Şenvardar’ın Spor Toto 3. Lige çıkardığı üçüncü takım Düzcespor oldu. 6 Maçlık periyotta rakip fileleri 11 kez havalandıran Şenvardar’ın takımı, kalesinde sadece bir fol gördü ve 6’da 6 yaparak Düzcespor’u beş yıl aradan sonra yeniden Spor toto 3. Lige çıkarmanın sevincini yaşattı. Düzcespor taraftarlarınca sevilen ve disiplinli davranışlarıyla herkesin beğenisini kazanan Teknik Direktör Murat Şenvardar, Düzce’de iyi bir izlenim bıraktı ve sporseverleri mutlu etti.
6 Maçta, 18 Puan topladı
Düzcespor’da son 6 maçta görev yapan Murat Şenvardar kadroda önemli bir değişikliğe gitmedi. Mevcut kadroyu en iyi şekilde işleyen ve başarıya endeksleyen Teknik Direktör Murat Şenvardar, Murat Aydın ve Ali Turan Solak’a daha fazla şans verdi. Ali Tayfun Akbel’e yedekte bıraktı. Murat Şenvardar yönetimindeki Düzcespor kendi evinde Kütahyaspor’u 2-0, Eskişehir Demirspor’u 2-1 ve Avcılar Belediyespor’u 1-0 mağlup etti. Kırmızı-lacivertliler Murat Şenvardar yönetimde deplasmanda yaptığı maçlarda Arifiye Kalaycıspor’u 1-0, Kıbrıscıkspor’u 4-0 ve Dikilitaşspor’u 1-0 yendi. Düzcespor Murat Şenvardar’la 6 maçını kazandı, 11 gol attı ve kalesinde sadece 1 gol gördü. Kırmızı -lacivertlilerde ayrıca 6 maçlık maratonda kırmızı kart gören futbolcu olmadı. 
Futbolculuk kariye 
1971 İstanbul doğumlu Murat Şenvardar futbola Gönenspor’da başladı. Sırasıyla Gençlerbirlispor, Kardemir Karabükspor, Türk Telekomspor, Sıvasspor, Kırklarelispor, Sapancaspor, Küçükköyspor, Gaziosmanpaşaspor ve Bayrampaşaspor’da futbol oynadı. Şenvardar 2 kez U-21 milli takım forması giydi. 
Antrenörlük kariyeri başarılarla dolu 
Düzcespor’un yeni teknik patronu Murat Şenvardar 2006 - 2007, 2007 - 2008 sezonlarında Anadolu Üsküdarspor, 2008-2009 sezonunda Bayrampaşaspor, 2009-2010 sezonunda Anadolu Üsküdar, 2010-2011 sezonunda Küçükçekmecespor, 2011-2012 sezonunda Anadolu Üsküdarspor, 2012-2013-2013-2014 sezonlarında Bayrampaşaspor’da görev aldı. 
Düzcespor üçüncü takım oldu
Düzcespor’un şampiyonluğa taşıyan Murat Şenvardar daha önce 2008-2009 futbol sezonunda Bayrampaşaspor’u, 2010-2011 futbol sezonunda da Küçükçekmecespor bölgesel amatör futbol liginden üçüncü profesyonel lige çıkartmıştı. Murat Şenvardar, Düzcespor ile bu sayıyı üçe çıkardı