Öğrenciler Erasmus Kültür Etkinliği'nde Buluştular

 

Düzce Üniversitesi Dış İlişkiler Koordinatörlüğü’nün düzenlediği Erasmus Kültür Etkinliği'nde, İspanya ve Slovakyalı öğrenciler, Düzce Üniversitesi öğrencileriyle bir araya geldi.

Mehmet Akif Ersoy Eğitim ve Kültür Merkezi İstiklal Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen etkinlikte, İspanyol öğrenciler; Hugo, Andres, Ruben ve Anahy ile Slovak öğrenciler; Michelle ve Ilaria, İspanya ve Slovakya'nın geleneksel yemeklerini, ülkelerinin doğal güzelliklerini, üniversitelerini, müzik ve dans kültürlerini eğlenceli ve keyifli sunumları ile Düzce Üniversitesi öğrencilerine tanıttı. Düzce Üniversitesi Öğrencileri de interaktif bir şekilde sunumlarına dahil eden İspanyol öğrenciler, popüler İspanyol şarkılarını salondaki öğrencilerle söyledikleri programda hep birlikte İspanya'nın meşhur dansını da yaparak, katılımcılara keyifli anlar yaşattı.

Faklı sunumları ile dikkat çeken Slovak öğrenciler ise güzel sesleri, keyifli sohbetleri ve paylaşımları ile programa renk kattı ve geleneksel ekmeklerini salondaki öğrencilere ikram ederek kültürlerini yansıtmayı başardılar.

Etkinlik, Erasmus öğrencilerine hediye takdimi ve birlikte hatıra fotoğraf çekimi ile son buldu