DÜNYA ŞAMPİYONASINDA DÜZCE'Lİ ÜLKEMİZİ TEMSİL EDECEK

Sivas ilinde devam eden 3000'in üzerinde sporcunun mücadele ettiği Nadir Özsoy Yıldızlar Türkiye Şampiyonasında Damla Nur Yılmaz tüm rakiplerini raund vermeden yenerek Türkiye Şampiyonu olmuştur.

Sporcumuzun hocası Hakan Şengönül "Yapmış olduğu 7 maçın tamamında maçlarını 2 raund ta bitiren Damla direkt olarak Yıldızlar Dünya Taekwondo Şampiyonasında ülkemizi temsil etmeye hak kazanmıştır.Sporcumuzu elde ettiği bu büyük başarıdan dolayı tebrik ediyor, Dünya Şampiyonasında başarılar diliyorum.Hiç bir başarı tesadüf değildir.Öncelikle sporcumuzun ailesini yapmış oldukları fedakarlıktan dolayı kutluyorum. Esentepe köyünede hayırlı olsun.Değerli dostum Kastamonu bölgesinden Numan Haçat hocama ve sporcularına çok teşekkür ediyorum. Müsabakalar boyunca bizi takımı ile birlikte hiç yanlız bırakmadı. Ve Murat Özden hocama ( Final maçında sporuları ile yapmış olduğu destek için teşekkür ederim)Tabi başarı bir ekip işidir. Bu başarı tek başıma benim başarım değildir.Mert Asya Gsk ailesinin tüm fertlerine , velisi, sporcusu tamamına teşekkür ediyorum.

Müsabakalar boyunca bizleri yakından takip eden ve destek veren değerli antrenör arkadaşlarıma, Karadeniz bölgesinin değerli antrenörlerine çok ama çok teşekkür ediyorum.Bizlere destek veren İl Milli Eğitim Müdürümüz Tamer Kırbaç Bey'e Şube Müdürümüz Ismail Atay Bey'e Gençlik ve Spor İl Müdürümüz İsa Yazıcı Bey'e Spor Hizmetleri Müdürümüz Gülay Ercan Hanım'a Yeşiltepe Ortaokulu Müdürümüz Miraç Karayigit Bey'e Yeşiltepe Ortaokulunun tüm idareci ve öğretmenlerine Taekwondo İl Temsilcimiz Kemal Yolay Bey'e Gençlik Merkezi Müdürümüz Cahit Demir Bey'e Spor Lisesi Müdürümüz Gökmen Zeki Bey'e Her zaman yanımda olan eşim Arzu Şengönül'e Değerli büyüğümüz Mehmet Yarbaşı abimize Başkan Yardımcımız Ramazan Erdem hocamıza Bizlere destek veren daha önceki idarecilerimize Daha sayamadığım ama bizlere emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Düzce'mize tekrardan hayırlı olsun. Aramızdan 1 ay önce ayrılan, yiğenim benim biricik meleğim İkra Nur'uma armağan olsun."