HİZMET-İŞ GENEL BAŞKANI ARSLAN GÜVEN TAZELEDİ

HIZMET-İŞ Sendikası14. Genel Kurulu, 17 Aralık 2022 tarihinde Ankara Kızılcahamam’da birlik, beraberlik ve coşku içerisinde gerçekleştirildi.

“Emeğin Küresel Kudreti” temasıyla gerçekleştirilen 14. Genel Kurul’da yapılan seçim sonucunda Genel Başkanı Mahmut Arslan, tekrar seçilerek güven tazeledi.Genel Başkanı Mahmut Arslan başkanlığındaki Yönetim Kurulu Üyeliklerine ise Mehmet Keskin, Celal Yıldız, Halil Özdemir ve İdris Ersoy seçildiler. 14. Genel Kurula 34 ülkeden 35 sendikadan 60 sendika temsilcisi katıldı.Genel Başkan Mahmut Arslan, seçim sonucunun açıklanmasının ardından delegelere ve teşkilata teşekkür etti.

HİZMET-İŞ’in, bütün üyelerin, sendikanın her düzeydeki genel kurul süreçlerine aktif olarak katıldığı güçlü, demokratik bir işçi örgütü olduğuna işaret eden Arslan, “HİZMET-İŞ, demokratik süreçleri Türkiye’de işleten belki de tek sendikadır” dedi.

Arslan, “Emeğin Küresel Kudreti” temasıyla gerçekleştirilen 14. Genel Kurul’un demokratik bir şekilde tamamlandığını belirterek, şu ifadeleri kullandı: “Genel Kuruldan aldığımız destek, enerji ve dinamizmle, Erdemli Sendikacılığın İnşası için yeni ufuklara, yeni başarılara doğru yürüyüşümüzü sürdüreceğiz.”ded,i