Makine Ekipman Desteklemeleri Asil Liste açıklanmıştır.

 

İlgili mevzuat gereği ekte bulunan liste İl Müdürlüğümüz ilan panosunda ve internet sitemizde yayımlanarak ilan edilmiştir. Listeler 5 (beş) iş günü (4 Ağustos - 10 Ağustos) süreyle ilanda kalacak olup başvuru sahiplerine ayrıca herhangi bir tebligat yapılmayacaktır.

Başvuru sahipleri, 2020/25 No'lu Tebliğin 32. Maddesinin 5. Bendine göre;

A iş planı (Makine ekipman alımı) için Askı İlanını takip eden 15 (on beş) iş günü (11 Ağustos - 1 Eylül) tarihleri arasında (bu tarihler dâhil), İl Müdürlüğümüze şahsen başvuru yaparak hibe sözleşmesi ve eki dokümanları ile projeye esas evrakı teslim ederek hibe sözleşmesi imzalamak zorundadır.

 

A İş Planı Kapsamında Sözleşme Aşamasında İstenecek Belge/Dokümanlar​1Veri giriş sistemine yüklenen belgelerin asılları,2Yatırımcının SGK ve Vergi Borcu olmadığına dair belgeler3Adli sicil kaydı4Tarımsal kooperatifler hariç, tüzel kişi başvurularında tüzel kişiliğe ait sermaye pay oranlarını gösteren en son yayımlanmış ticaret sicil gazetesi onaylı sureti,5Alınacak makine ekipmanın teknik özelliklerini gösterir belge,6Genel Taahhütname (noter onaylı)7Döner Sermaye Makbuzu

 

A İş Planı 3. Asil Liste İçin Tıklayınız…​