DÜZCE'DE EĞİTİMİN VİZYONU KONUŞULDU

 

Vali Selçuk ASLAN başkanlığında Merkez ilçede görev yapan resmi ve özel okul müdürleri ile eğitim öğretim faaliyetleri planlama ve değerlendirme toplantısı yapıldı.

Namık Kemal İlkokulu Konferans Salonunda düzenlenen toplantıya; Vali Yardımcımız Yakup TATOĞLU, İl Milli Eğitim Müdürü Emrullah Aydın, Müdürlüğün yöneticileri ve okul müdürleri katılım sağladı.

Düzce'de eğitimin vizyonu üzerine konuşmaların yapıldığı toplantıda  Vali Selçuk ASLAN "Devletin bütün imkânlarının öğrencilerimizin hizmetinde olduğunu, bu anlamda okullarımız ve yöneticilerimiz için eğitim öğretim faaliyetleri adına yapılacak her türlü kolaylığın sağlanacağını" belirtti.

Kurum müdürlerimizin de bir eğitim lideri olarak belli disiplinler içerisinde öğrencilerimizi geleceğe hazırlamaları gerektiğini söyleyerek, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. Yılı kutlamaları kapsamında düzenlenen etkinliklerle öğrencilerimizin ve Düzceli hemşehrilerimizin büyük bir gururla ve coşkuyla kutlamalara katılmalarını sağladıkları  için okul yöneticilerimize teşekkür etti.

Okul yöneticilerine yönelik yapılan konuşmalarda Vali Yardımcımız Yakup TATOĞLU "işleyişte karşılaşılacak sorunların birlikte çözümü için her türlü imkânın seferber edileceğini" vurguladı.

İl Milli Eğitim Müdürü Emrullah AYDIN ise "Düzce'de bayrağı devraldıktan sonra eğitim öğretimi daha da ileriye taşımak için Valiliğimizin koordinesinde ve okul müdürlerimizle birlikte her türlü fedakârlığı yapmaya hazır olduklarını" belirtti.

Sonrasında İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılarımız ve Şube Müdürleri tarafından okul müdürlerine yönelik işleyişte karşılaşılan sorunlar ve çözüm yolları üzerine konuşmalar yapıldı. 

Dilek ve temenniler ile toplantı sona erdi.