DÜZCESPOR'DA O FUTBOLCUNUN SAKATLIĞI GEÇTİ


TFF 2 Lig Kırmızı Grup’da hafta sonu Somaspor müsabakası öncesi sevindirici haber yüzlerimizi güldürdü.

 

TFF 2. Lig Kırmızı Grup 13. hafta müsabakası olan Somaspor karşılaşması öncesinden futbolcumuz İbrahim Alan takımla birlikte çalışmalara başladı.

Somaspor müsabakası öncesinde sakatlarımızdan iyi haber geldi. Hafta sonu deplasmana karşılaşacağıımız Somaspor müsabakasının hazırlıklarına ara vermeden başlayan takımımızda bugün yapılan akşam antrenmanına İbrahim Alan takımımızla birlikte çalışmalara başlarken bir diğer sakat futbolcumuz Yakup Ramazan Zorlu ise takımdan ayrı düz yürüyüş ile çalışmalara katıldı. 

İbrahim Alan’ın ağrılarının geçtiği tam kapasite de çalışmalara başlarken Yakup'un ise bugün itibaren bireysel olarak çalışmalara başladı.

Teknik Direktörümüz Mustafa Çapanoğlu İbrahim Alan'a şans vermesi halinde yaklaşık 3 hafta sahalardan uzak kalan İbrahim Alan, Somaspor karşısında forma giyebilecek.

Ayrıca Futbolcumuz Yakup Sahalara Döndü


Yaklaşık 3 haftadır sahalardan uzak kalan futbolcumuz Yakup Ramazan Zorlu bugün kü antrenmana katılarak takımdan ayrı olarak yürüyüş yaptı.

 

 

Üç haftadır takımımızdan ayrı kalan futbolcumuz Yakup, yapılan tedavilerin ardından takımımızın tesislerimizde gerçekleştirdiği akşam antrenmanına katıldı. Takımdan ayrı olarak düz yürüyüş yapan Yakup antrenmanı bu şekilde tamamladı.

Bundan sonra ki antrenmanlarda takımdan ayrı olarak düz koşulara başlayacak olan futbolcumuz sırasıyla kulüp doktorlarımızın vereceği program doğrultusunda çalışmalarına bireysel olarak devam edecek.

Somaspor müsabakası öncesinde sakatlarımızdan iyi haber gelmesi teknik heyetimizin yüzünü güldürdü. Hafta sonu deplasmana karşılaşacağıımız Somaspor müsabakasının hazırlıklarına ara vermeden başlayan takımımızda bugün yapılan akşam antrenmanına İbrahim Alan'da takımımızla birlikte çalışmalara başladı.