BEYKÖY BELEDİYESPORDAN İYİ BAŞLANGIÇ GELDİ 2-1

Bölgesel amatör futbol ligindeki temsilcimiz Beyköy Belediyespor sezonun ilk  maçında şampiyonluk adayı Bartınspor’u 2-1 yendi. Temsilcimiz rakibine oranla daha iyi bir futbol ortaya koydu. Oyun içinde ve maç  sonrasında zaman zaman tansiyonun yükseldiği karşılaşmaya sporseverler ilgi gösterdi.Kırmızı siyahlı ekip maçı Selman’ın iki golüyle 2-1 kazandı. Düzce temsilcisi İsmail Bektaş’ın 42.dakikada gördüğü kırmızı kartla 10 kişi tamamladı.

.Maçın ilk yarısında temsilcimiz maça çok hızlı başladı, Kazanılan Frikik atışını Selman gole çevirdi 1-0.Maçın 30.dakikasından sonra Bartınspor oyuna dengeyi kurdu Beyköy Belediyespor ‘dan İsmail Bektaş 42.dakikada kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.İlk yarı Beyköy belediyesporun 1-0 galibiyeti ile kapandı.

İkinci yarıya  Beyköy Belediyespor ilk yarıda olduğu gibi ikinci yarıya da golle başladı. Maçın 50.dakikasında rakibi karsısında durumu yine Selman’ın ayağında bulduğu golle 2-0 yaptı.Maçın böyle biteceği sanılırken, Bartınspor 86.dakikada Abdulrahim  penaltıdan bulduğu golle durumu 2-1 getirdi.Maçta başka gol olmayınca Beyköybelediyespor sancılı başladığı sezona  iyi bir başlangıç yaparak taraftarlarına ümit verdi.Beyköy belediyespor Bayramdan sonra 04-10-2015 tarihinde deplasmanda Zonguldak temsilcisi Kilimli belediyespor ile karşılaşacak.
 

Stat :Kaynaşlı Şehir

 Hakemler:Cem Borotay Ala,Zeki Karaca,Murat Ertaş (İst bölgesi)

Beyköy Belediyespor:Ufuk Bulut, Osman Seçgin,Çağlar Kul,Mert Özkan, Ufuk Ayvalı,Mustafa Kahraman, Selman Aktaş,Soydan Seven,Mustafa Acar ( dk.65 Osman Atay) İsmail Bektaş, Halil Berke Acer (dk.71 Mahsun Kılıç)

Bartınspor:Elnar Karımov (Azerbaycan) Tayfun Ertem, Abdürhanim Dağ,Tanju Yavuz, Barış Büyükkara,Oğuzhan Genç, Onur Osman Erel (dk.52 Tolga Kara) Özcan Gençoğlu,Murat Serbes, Osman Uğurlu, Mehmet Gökhan Yılmaz,

Kırmızı Kart: dk.42 İsmail Bektaş

Goller :dk.7-50 Selman Aktaş,(Beyköy), dk.86 Abdürrahim Dağ (pnt) (Bartın)