DÜZCESPOR LİGE DÖNDÜ

Düzcespor Çarşamba günü Türkiye kupası 2.tur maçında Kocaeli Birlikspor ile oynadığı maçı kaybetmiş ve kupa dışında kalmıştı.Düzcespor tekrar lige döndü ve Kırıkhanspor ile çok önemli bir müsabaka oynayacak. Kırıkhanspor bu hafta sonu Düzcespor takımın yendiği Erzin Belediyespor’a kendi evinde 2-0 mağlup olmuş haftayı puansız kapatmıştı. Kırıkhanspor’un  ligte 5 maçta 2 galibiyet,  2 mağlubiyet, 1 beraberliği,7 puanı var.Düzcespor’un 4 maçta 2 malubiyet,1 beraberlik,1 galibiyeti 4 puanı  bulunuyor.İki takım kendi aralarında ilk defa karşı karşıya gelecek.Düzcespor kupa maçında oynamayan Bünyamin,İbrahim,Nuri,Murat Aydın,Alperen bu maçta forma giymeleri bekleniyor.Düzcesporda sakat ve cezalı oyuncu bulunmazken,Kırıkhansporda Kaleci Ömerin sakatlığı devam ediyor.Kırıkhansporu Mehmet Çetin,Düzcesporu Murat Şenvardar çalıştırıyor.

Takımlar muhtemelen sahaya şu kadroları ile çıkmaları bekleniyor

Düzcespor:İbrahim,Umut,Nuri,Zahid,Bünyamin,Furkan,Murat Aydın,Murat Akgül,Burak Seres,Alperen,Celal

Kırıkhanspor:Can,İlyas,Hüseyin,Emrah,Oğuzhan,Sercan,Güven,Gökhan,Bilal,Fatih,Volkan

Hocalar konuştu

Düzcespor teknik direktörü Murat Şenvardar “Türkiye kupası 2.tur maçında şansız bir şekilde elendik,oyuncularım çok güzel bir performans sergiledi,Takım ruhu yavaş yavaş oturuyor, taraftarlarımız hiç merak etmesin Düzcespor takımı çok daha iyi olacak.Yeni bir takım yarattık ve zamana ihtiyacımız var.Kırıkhansporu maçından mutlaka 3 puan alan taraf biz olacağız “dedi.Ayrıca Şenvardar taraftarları bu maça gelip takımı maç boyunca desteklemelerini istedi.

Kırıkhanspor  teknik direktörü Mehmet Çetin,  Erzin spor  karşılaşmasında bir kaza yaşandığını  bunun  sonucunda   radikal kararlar aldığını söyledi.  Düzce spor karşılaşmasında  farklı bir on birle sahaya çıkmayı hedeflediğini söyleyen  Çetin “  Her şeyi geride bırakıp, önümüze bakıyoruz. Hatanın telafisine bakıyoruz.  Ligde bir çok karşılaşmamızı maça iyi konsantrasyon olamadığımız için kaybettiğimizi söyledim.  Karşılaşmalarda yapılan hataları   değerlendirdik. Bu hataların giderilmesi için çalışmalara ağırlık verdik. Son haftalardaki düşüşü sona erdirmek ve başarıya kenetlenmek istiyoruz. Düzcespor karşılaşmasındaki tek hedefimiz 3 puandır.”dedi.