DÜZCE VATAN PARTİSİ ADAYLARINI TANITTI

1 Kasım seçimleri için milletvekili adaylarını tanıtan Vatan Partisi Düzce İl Başkanı Fethi Sönmez partisinin seçimlerde “Üreten Türkiye” ve Birleşen Türkiye” sloganlarını benimsediğini ifade ederek “ Biz sorunlara ilişkin çözümlerimizi yurttaşlarımızın önüne koyacağız ve destek isteyeceğiz” dedi.
1 Kasım seçimlerine, 7 Haziran’daki adayları ile devam edeceklerini ifade eden Vatan Partisi İl Başkanı Fethi Sönmez “ adaylarımızı ön seçim ile belirledik ve değişiklik yapmadan aynı kadro ile seçimlere gireceğiz” dedi.

Vatan Partisi milletvekili adayı Ruhsar Uysal basın toplantısında yaptığı açıklama da sorumluluklarının farkında olduğunu belirterek “ Bu şerefli görevi sonuna kadar getireceğiz. Vatan Partisi mecliste olmalı. Vatan Partisi’nin mecliste olması demek hepimizin kurtulması demek. Bölünmemeliyiz, parçalanmamalıyız ve birlikte olmalıyız” şeklinde konuştu.

Vatan Partisi milletvekili adaylarından Serap Nazbaş ise 7 Haziran seçimlerinden itibaren değişen bir şey olmadığını ifade ederek halkın Vatan Partisi’ni tanımadığını ve anlamadığını söyledi. Nazbaş konuşmasında “ Oy verin gitsinler diyenler ile koalisyon kurmaya çalıştılar. Sonunda bizim dediğimiz yere geldiler” dedi.

Vatan Partisi’nin bir diğer milletvekili adayı Opr. Dr. Mehmet Kaçar ise ne olduğu tam olarak bilinmeyen bir seçime girdiklerini söyleyerek “ Bizim seçim beyannamemizde yazdığımız şeyler ortaya çıktı. Bu bizim haklı olduğumuzu gösteriyor” dedi.