(Görüntülü) BAŞKAN DAĞISTANLI ,ÖZEL GÜN İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ

Düzce Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Özcan Dağıstanlı ,Haber380 törenlerle ilgili şunları aktardı:19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Anıtpark’ta düzenlenen çelenk sunma törenine katılım sağladık ardından CHP Düzce Örgütü olarak, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün huzurunda çelengimizi sunduk.

19 Mayıs, Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin başladığı, milli mücadelenin ilk adımının atıldığı tarih olarak büyük bir anlam taşımaktadır. Bu önemli gün, Atatürk’ün Samsun’a çıkarak Kurtuluş Savaşı'nı başlattığı ve milletimizin bağımsızlık ateşini yaktığı gündür. Aynı zamanda, gençlerimize olan güveninin ve onlara verdiği değerin bir ifadesi olarak, gençlerimize armağan edilmiştir.

Atatürk, “Ey yükselen yeni nesil, istikbal sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk; onu yükseltecek ve sürdürecek sizsiniz.” diyerek, gençliğe olan inancını ve güvenini dile getirmiştir. Bizler de Cumhuriyet Halk Partisi olarak, Atatürk’ün izinde, gençlerimize sahip çıkmakta ve onların eğitimine, sporuna, gelişimine katkıda bulunmak için çalışmaktayız. Bugün, gençlerimizin bu önemli bayramını coşkuyla kutlarken, Atatürk’ün bizlere emanet ettiği değerlere sahip çıkmanın gururunu yaşıyoruz.

Törene katılan tüm halkımıza çok teşekkür ederiz. Bu özel günde Atatürk’ü anarak, onun mirasına sahip çıkmanın gururunu yaşadık. Bu vesileyle, tüm halkımızın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlar, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz."dedi