12 Haziran Çarşamba; Düzce'de hava durumunun

BATI KARADENİZ

Az bulutlu ve açık, zamanla iç kesimlerinin parçalı bulutlu, yarın (Çarşamba) öğle saatlerinden sonra Kastamonu'nun güney ve doğusunun kısa süreli ve yerel olmak üzere gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BOLU 18°C, 34°C Az bulutlu ve açık, yarın (Çarşamba) zamanla parçalı bulutlu

DÜZCE 22°C, 36°C Az bulutlu

SİNOP 21°C, 30°C Az bulutlu ve açık

ZONGULDAK 23°C, 30°C Az bulutlu ve açık

 

Düzce Hava Durumu

12 Haziran Çarşamba; Düzce'de bugünkü hava durumunun parçalı bulutlu ile birlikte çok yüksek sıcaklık olacağı tahmin ediliyor. Beklenen en yüksek sıcaklık 36°C, en düşük hava sıcaklığının ise 20°C olması bekleniyor. Düzce'de bugün havanın yağışlı olma olasılığı %10 civarında. Rüzgâr genellikle sakin olacak. Bu sebeple hissedilen sıcaklığın 33°C civarında olması bekleniyor. Gökyüzündeki bulutların yoğunluğu %0 oranında. Bugünkü hava şartlarında görüş uzaklığı yaklaşık olarak 24 km olarak tahmin ediliyor. Düzce'nin bugünkü nem oranı %51 civarında beklenirken, çiy noktası 16°C ve basınç değerinin 1012 mb olması bekleniyor.

Düzce'de yarınki hava durumu ise; sabah saatlerinde açık 24°C olması bekleniyor. Yarın gün ortasında havanın az bulutlu 32°C, akşam saatlerinde açık 28°C, gece bulutlu 24°C olacağı tahmin ediliyor.

 

Önümüzdeki hafta ise Düzce'de en yüksek sıcaklığının 33 derece, en düşük sıcaklığın ise 18°C olması bekleniyor.

Türkiyenin en sıcak yeri Urfa 35.C

Türkiyenin en soğuk yeri Ardahan Posof 6.C

Düzce' deniz suyu sıcaklıkları

Akçakoca 22°C,