İSKİ EKİBİ İLK TOPLANTISINI DÜZCE DE İLK TOPLANTISI YAPTI

 

İSKİ Genel Müdürü Doç. Dr. Şafak Başa ve ekibi Düzce’de. Melen Havza Koruma Şube Müdürlüğü’ndeki ilk toplantısını saat 10.00da yaptı

Düzce nin  sorunlarını çözmeye kendisini adayan CHP Düzce Milletvekili Talih Özcan’ın girişimleri ile sadece CHP’li Akçakoca Belediyesi’nin değil, İSKİ ile ilgili tüm belediyelerin sorunlarını asgariye düşürmesi beklenen temaslar başladı.

Hem ilçelerde büyük ihtiyaç olan atık şu arıtma tesisleri hem de İSKİ nedeniyle il genelinde yaşanan sıkıntıların ele alınması amacıyla İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun talimatıyla İSKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa başkanlığındaki heyet bu sabah Düzce’ye geldi.

Heyetin CHP Düzce Milletvekili Talih Özcan ve Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak öncülüğündeki partililer karşıladı. Çilimli’de bulunan İSKİ Melen Yerleşkesinde basına kapalı olarak gerçekleştirilen 1 saatlik toplantının ardından heyet, yerel yönetimlerle istişarelerde bulunmak üzere Mutfak Sanatları Merkezi’ne hareket etti.

Toplantıya Düzce Chp milletvekili Talih Özcan, Düzce İl ve ilçe başkanı,Gölyaka,Düzce,Çilimli,Akçakoca belediye başkanlarının yanısıra İski heyeti katılım sağladı.Bilgi alışverişi yapıldı.Düzce de yapılacak olan yatırımlar masaya yatırıldı.Heyet Düzce deki ilk toplantısını Çilimli de bulunan şübe müdürlüğünde yaptıktan sonra Düzce belediyesine geçecek,daha sonra Gölyaka ve en son olarak Akçakoca belediyesini ziyaret ederek yapılacak proje çalışmalarını yerinde inceleyecekler

Haber380 haber merkezi ziyaretlerle ilgili haberleri sizlere aktarmaya devam edecek

İşte iski ekibi