İGM KÖYDES ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

 

Düzce İl Özel İdare Tarafından Düzce nin Çeşitli Bölgelerinde Bazı Çalışmalar Yapmaya Devam Ediyor,İşte yapılan çalışmalarından bazı kesıtler

DÜZCE MERKEZ

Düzce İl Özel İdaresi  Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ve Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, Aybaşı köyüne sağlıklı içme suyu ulaştırmak için harekete geçti. Mevcut ve eskimiş isale hattı yerine yeni borular döşenerek şebeke hattında yenileme çalışmaları başlatıldı. Yunusefendi köyünde sel ve taşkınlar sonucu oluşan heyelanları onarmak için harekete geçti. Heyelanlardan etkilenen yollar onarılarak genişletme çalışmaları yapıldı. Yayla köyünde sel ve taşkınlar sonucu oluşan heyelanları gidermek için çalışma başlattı. Ekipler, gerekli taş dolgu ve düzeltme işlemleri ile yollarda oluşan hasarı onarmak ve güvenli geçişi sağlamak için yoğun bir şekilde çalışıyor.

KAYNAŞLI

Düzce İl Özel İdaresi Kaynaşlı İlçe Özel İdare Müdürlüğü ekipleri tarafından, Fındıklı Aksu köylerinde bulunan yollarda bakım onarım ve stabilize çalışmaları tamamladı. Bu kapsamda, bozuk zeminler onarılarak tozlu ve engebeli yollar yenilenmiş ve bölge sakinlerinin ulaşım imkanları önemli ölçüde iyileştirilmiştir. Samandere köyünde sel ve taşkınlardan dolayı oluşan heyelan için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ekipler, Gerekli kazı ve dolgu çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

YIĞILCA

Düzce İl Özel İdaresi Yığılca İlçe Özel İdare Müdürlüğü ekipleri, Yığılca - Yedigöller Grup yolunda sel ve taşkın riskini en aza indirmek için kanal temizleme çalışması yürütüyor. Yapılan çalışma ile mevcut kanallar temizlenip olası sel ve taşkın riski minimize edildi. Orhangazi köyünde bozulan asfalt yolları yenilemek için harekete geçti. Yama çalışmalarıyla yollardaki hasarlar giderilerek köy sakinlerinin konforlu ve güvenli bir şekilde seyahat etmesi sağlanacak.

AKÇAKOCA

Düzce İl Özel İdaresi  Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, Kurtsuyu ile Dereköy köyleri arasındaki bağlantı yollarında yenileme çalışmaları başlattı. Reglaj çalışmalarıyla bozulan yollar onarılarak bölge sakinlerinin konforlu ve güvenli bir şekilde seyahat etmesi sağlanacak. Sarıyayla köyünde sel ve taşkın riskini en aza indirmek için harekete geçti. Yol kenarındaki kanallar ve menfezler titizlikle temizlendi.

GÜMÜŞOVA

Düzce İl Özel İdaresi Gümüşova İlçe Özel İdaresi ekipleri, Yıldıztepe köyü içme suyu şebeke hattındaki arızaları gidermek için hızlı bir çalışma başlattı. Kısa sürede tamamlanması hedeflenen onarım çalışmalarıyla, bölge sakinleri yeniden kesintisiz ve temiz suya kavuşacak.

ÇİLİMLİ

 

Düzce İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, Vakıf ve Düverdüzü köyleri arasındaki yolda oluşan bozulmaları onarmak için hummalı bir şekilde çalışıyor. Bozulan noktalarda kazı ve malzemeli dolgu çalışmaları gerçekleştirilen yolda, en kısa sürede yenileme işleminin tamamlanması hedefleniyor. Yeniaynalı Köyü'nde yaşanan içme suyu şebeke hattı arızasını gidermek için harekete geçti. Çalışmalar tamamlandığında köy halkı yeniden temiz içme suyuna kavuşacak.