VEKİL TALİH ÖZCAN GÜMÜŞOVA YI ZİYARET ETTİ

Düzce Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Talih Özcan,Meclisin tatile girmesinden sonra Düzce de çeşitli ziyaretler yapıyor.Vekil Özcan  ilçelere giderek vatandaşları dinliyor ve sorunlarını alıyor.Bu kapsamda İlk önce  geçtiğimiz günlerde  Kaynaşlı ya,Yığılca,ya daha sonra dün Cumayeri ve  bugün de Gümüşova,ilçesine giderek vatandaşlarla bir araya geldi

Vekil Talih Özcan Haber merkezimize şunları söyledi: Bugün Gümüşova Belediye Başkanı Kenan SÜBEKCİ’yi makamında ziyaret ettik. Gümüşova’da yapılan çalışmalar, projeler, eksiklikler ve Gümüşova lı hemşerilerimizin beklentileri üzerine sohbet ettik, görüş alışverişinde bulunduk.Kenan Başkanımıza misafirperverliğinden ötürü teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılarının devamını diliyorum.Ardından Gümüşova sokaklarında esnafımızla, halkımızla bir araya geldik. Onların sorunlarını ve taleplerini dinledik. Gümüşova halkının bölgede açılması planlanan taş ocağı ile ilgili haklı endişeleri var.

Ancak merak etmesinler, bizler suyumuza ve çevreye zarar verecek, halkımızın hayat kalitesini ve sağlığını olumsuz etkileyecek hiçbir şeye müsaade etmeyiz. Konuyu yakından takip ediyoruz. Gümüşovalı hemşerilerim müsterih olsunlar.

Her şey Düzce için.