İGM KÖYLERDE SIKI ÇALIŞIYOR

 

İdare Ekipler Bu Kapsamda 4-5 Eylül Tarihlerinde Yapmış Oldukları Çalışmalar  Şu Şekildedir

KAYNAŞLI

Doğanlı Köyü

Düzce İl Özel İdaresi Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, Doğanlı köyü içme suyu şebeke hattında meydana gelen arızalar için çalışmalarına başladı. Yapılan çalışmalar ile arızaların meydana geldiği noktalar tespit edilerek, gerekli onarımları tamamlandı.

Ayrıca İdare  Kaynaşlı İlçe Özel İdare Müdürlüğü ekipleri tarafından, Darıyeriyörükler köy yollarında bakım ve onarım çalışmalarına başlandı. Ekipler, köy yollarında zamanla oluşan bozulmalar için gerekli asfalt yama ve serme çalışmalarını tamamladı.

 

YIĞILCA

 

Hebeler Köyü

İdare Yığılca İlçe Özel İdare Müdürlüğü ekipleri, Hebeler köyü yollarında meydana gelen bozulmaları, sıcak asfalt ile yama yaparak onarım çalışmalarını tamamladı.

 

GÜMÜŞOVA

Elmacık Köyü

İdare  Gümüşova İlçe Özel İdare Müdürlüğü ekipleri, 2024 yılı KÖYDES programı kapsamında Elmacık köyünün içme suyu hattı için çalışmalarına başladı. Yapılan çalışmalar ile köyün mevcut içme suyu şebeke hattı yenilemesi devam etmektedir.

Ardıçdibi Köyü

Ayrıca  Gümüşova İlçe Özel İdare Müdürlüğü ekipleri, Ardıçdibi köyü yollarında meydana gelen bozulmaları, sıcak asfalt ile yama yaparak onarım çalışmalarını tamamladı.

arıdere Köyü

 

GÖLYAKA

Kemeryanı Köyü

İdare Gölyaka İlçe Özel İdare Müdürlüğü ekipleri tarafından, Sarıdere ve Kemeryanı köyleri yollarının bakım ve onarım gereken kısımları, sıcak asfalt ile yama yapılarak onarım çalışmaları tamamlanmıştır.

ÇİLİMLİ

Aynalı Köyü

Kaymakçı Köyü

İdare Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğü ile Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü ekipleri, Aynalı ve Kaymakçı köylerinde içme suyu hatlarında yaşanan sorunlar için çalışmalara başladı. Ekipler, içme suyu hatlarında yaşanan arızaları tespit ederek gerekli bakım ve onarımları tamamladı.

 

MERKEZ

 

Güven Köyü

İdare Su ve Kanal Hizmetler Müdürlüğü ile Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, Güven köyünde meydana gelen heyelanlar ile zarar gören isale hattı çalışmalarına tüm hızıyla devam etmektedir. Ekipler zarar gören 2000 metrelik güzergâhta, isale yolu açılarak hattın yenilenmesine devam etmektedir.

İdare Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, Hacısülemanbey köy yollarında zamanla oluşan bozulmalar için çalışmalarına başladı. Ekipler, bozulmaların meydana geldiği noktalarda gerekli asfalt yama işlemlerini tamamladı.