12 Eylül Perşembe; Düzce'de hava durumu

BATI KARADENİZ

Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu, bölge genelinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Karabük, Kastamonu ve Sinop çevrelerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor.

BOLU °C, 29°C

Parçalı ve çok bulutlu, yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

DÜZCE °C, 30°C

Parçalı ve çok bulutlu, yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

SİNOP °C, 30°C

Parçalı ve çok bulutlu, yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, yerel kuvvetli olması bekleniyor.

ZONGULDAK °C, 26°C

Parçalı ve çok bulutlu, yerel aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

 

Düzce Hava Durumu

12 Eylül Perşembe; Düzce'de bugünkü hava durumunun parçalı bulutlu olacağı tahmin ediliyor. Beklenen en yüksek sıcaklık 30°C, en düşük hava sıcaklığının ise 19°C olması bekleniyor. Düzce'de bugün havanın yağışlı olma olasılığı %49 civarında. Rüzgâr genellikle sakin olacak. Bu sebeple hissedilen sıcaklığın 24°C civarında olması bekleniyor. Gökyüzündeki bulutların yoğunluğu %0 oranında. Bugünkü hava şartlarında görüş uzaklığı yaklaşık olarak 24 km olarak tahmin ediliyor. Düzce'nin bugünkü nem oranı %77 civarında beklenirken, çiy noktası 17°C ve basınç değerinin 1011 mb olması bekleniyor.

Düzce'de yarınki hava durumu ise; sabah saatlerinde açık 20°C olması bekleniyor. Yarın gün ortasında havanın açık 29°C, akşam saatlerinde açık 26°C, gece açık 21°C olacağı tahmin ediliyor.

Önümüzdeki hafta ise Düzce'de en yüksek sıcaklığının 32 derece, en düşük sıcaklığın ise 15°C olması bekleniyor.

Türkiyenin en sıcak yeri Şırnak Bağlıca 33.C

Türkiyenin en soğuk yeri Kars Doğruyol 7.C

Düzce deniz suyu sıcaklıkları

Akçakoca 25°C,