VATANDAŞLAR OTOPARKTAN GÜNDÜZLERİ KORKUYORLAR

 

Eski Belediye başkanı Nazmi Çiloğlu Tarafından Yapılan Katlı Otoparkta Sorunlar Bitmiyor

Vatandaşlar Otoparkta ışık sistemi çalışmadığından karanlıkta korktuklarını ifade ederlerken,zaten yer çizgileri bile belli değil buraya araçlarımızı bırakmaya korkuyoruz,çünkü çok karanlık ışık sistemi çalışmıyor,alt giriş kat yıkama yağlamacıya verilmiş,otopark girişinde gişe bekçisi var ama otopark içerisi metruk hale gelmiş durumda bulunurken,uyuşturcuların yeri haline gelmiş.pislikten geçilmiyor,kontrolu yapılmayan bu otoparkın yetkililerin bir an önce harekete geçip daha duyarlı olmalarını istiyoruz diye sitemlerini dile getirdiler

Zaten Akçakoca’da  otopark sorunu bir türlü çözülemiyor. Usulsüz otoparklar, trafik akışını bozarken çirkin bir görüntüye de neden oluyor. Kent merkezinde 3 noktada otopark olmasına rağmen araç sürücüleri cadde kenarlarına, kurum bahçelerine açıkçası nereyi boş bulurlarsa oraya park etmeyi tercih ediyorlar. Akçakoca Merkezde çok büyük bir  katlı otoparkta 300 araç kapasitesi bulunuyorEmniyet trafik ekipleri, usulsüz otoparkın önüne geçmek için zaman zaman denetimler yapsalar da araç sürücülerini yıldırmıyor.

Otopark konusunda duyarlı olan vatandaşlar ise "Aslında şehirde otopark sıkıntısı yok, duyarsız araç sürücüleri var. Akçakoca’da otopark kültürü yok, insanlar ücretsiz yerleri daha çok tercih ediyorlar" diye yorum yaptılar.