BAŞKAN ÖZLÜ’NÜN ÇALIŞMALARINI YERİNDE GÖRDÜ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanı, Ankara Milletvekili Dr. Ömer İleri, ‘Türkiye Buluşmaları’ programı kapsamında Düzce’ye geldi. İleri, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün de eşlik ettiği Düzce programında, Konuralp Antik Tiyatrosu, Düzce Bilim Merkezi, Kusursuz Kafe ve Sabiha Ulusoy Kütüphanesi’ni de ziyaret etti.

Başkan Faruk Özlü’nün özel önem atfettiği ve Düzce Belediyesi desteği ile kazıların devam ettiği Konuralp Antik Tiyatrosu’na giden Genel Başkan Yardımcısı İleri, tiyatronun üst bölümünde oluşturulan ahşap terastan tiyatro alanını gözlemledi. İleri’ye burada Başkan Faruk Özlü ve arkeologlar tarafından antik tiyatronun geçmişi, kazı çalışmalarının geldiği aşama ve çıkarılan eserlere ilişkin bilgiler sunuldu.

Genel Başkan Yardımcısı İleri, Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün TÜBİTAK desteği ile Düzce’ye kazandırdığı Düzce Bilim Merkezi’ni ziyaret etti. İlk olarak etkileşimli konsept sergiyi inceleyen İleri, daha sonra ise bilim ve teknoloji uygulamalarının yapıldığı atölyeleri gezdi.

BAŞKAN ÖZLÜ’YE ÖZEL TEŞEKKÜR

Personelleri özel bireylerden oluşan Kusursuz Kafe ile ziyaret programını sürdüren Genel Başkan Yardımcısı İleri, buradaki kısa molanın ardından Sabiha Ulusoy Kütüphanesi’ne geçti. Başkan Faruk Özlü’nün girişimi ile hayırsever iş insanı Hasan Ulusoy tarafından yaptırılan kütüphaneyi beğenen İleri, “Ben burada başkanımıza özel bir teşekkürde bulunmak istiyorum. Bu kadar güzel bir kütüphane ortamında bulunmak bir ayrıcalık diye düşünüyorum. Çok güzel bir çalışma ortamı. İç mekanı da çok ferah” şeklinde konuştu.

Ders çalışan gençlerle bir araya gelerek sohbet eden İleri, “Bizler geleceği dair çok umutluyuz, çok özgüvenliyiz. Enerjimiz de çok yüksek. Bu memleketin geçmişini yakinen bildiğimiz için şu geldiğimiz noktanın çok büyük bir başarı olduğunu gayet net biz görüyoruz. İnşallah ilerleyen süreçte daha da önemli başarılara hep beraber imza atacağız. Bunun birinci koşulu da sizin moralinizin her daim yüksek olması. Sizler özgüveni yüksek, geleceğe ümitle bakan insanlar olacaksınız” ifadelerini kullandı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr. Ömer İleri’ye Düzce programında, Düzce Milletvekili Ercan Öztürk, AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu da eşlik etti.