TFFFGD Düzce Şübesi 2024-2025 İstanbul Şubesi Sezon Açılışına Katıldı

 

 

Başkan Emrah Ünal Haber380 şunları aktardı:Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Düzce Şubesi olarak, İstanbul Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği’nin düzenlediği 2024-2025 sezon açılış törenine katılım sağladık.

İstanbul’da büyük bir coşku ve heyecanla gerçekleştirilen bu anlamlı törende, Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkan Vekili  Ahmet Şahib hocamızla bir araya gelme şansı yakaladık. Hocamızla gerçekleştirdiğimiz samimi görüşmede, Düzce  ile ilgili güzel dileklerini iletmesi bizleri onurlandırdı ve motivasyonumuzu artırdı.

Sezon açılış töreni, hakemlik mesleğinin önemini bir kez daha vurgularken, camiamızın birlik ve beraberlik içinde ne denli güçlü olduğunu da gösterdi. Bu güzel organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunar, yeni sezonda tüm hakem ve gözlemci arkadaşlarımıza başarılar dileriz. Kıymetli davetleri için İstanbul İHK Başkanı Sn. Emre Kosif ve TFFHGD İstanbul Şube Başkanı Sn. Ferdi Karadoruk’a teşekkür eder, İstanbul hakemlerine yeni sezonda başarılar dileriz.

Sağlık, huzur ve adalet dolu bir sezon olması dileğiyle…