(Görüntülü) EĞİTİMDE GELECEĞE AÇILAN KAPI DÜZCE

Akçakoca Orhan Özdemir Fen Lisesi  Türkiye'nin ilk ve tek Genişletilmiş Gerçeklik (XR) Laboratuvarı ile öğrencilerimize 3 boyutlu eğitim imkânı sunuldu.

 

Hayırsever Sayın Burhan Özdemir'in değerli katkılarıyla ilimize kazandırılan Genişletilmiş Gerçeklik (XR) Laboratuvarı ile Türkiye'de bir ilke imza atarak, teknolojik eğitimde öncü olmanın gururunu yaşarken, İlimiz öğrencilerini süreç ve beceri odaklı eğitimle geleceğe hazırlamaya devam ediyoruz!

Millî Eğitim Bakanlığımızın web sitesinde ( https://meb.ai/UD1N0gn ) yayınlanan haberde; ilimizin öncülüğünü yaptığı AR (artırılmış gerçeklik) ve XR (genişletilmiş gerçeklik) tabanlı eğitim uygulamalarının yaygınlaştırılarak ülke genelinde modern eğitim alanlarının oluşturulması hedeflendiği belirtildi.

Düzce İli olarak eğitimde kalite ve verimliliğin artırılması, öğrencilerin 21. yüzyıl becerileriyle donatılması ve bilimsel düşünme yetilerinin geliştirilmesini sağlayacak bir ilke imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Eğitimin Düzcesi, yenilikçi çözümlerle bilim ve teknolojiye yön veren bireyler yetiştirme hedefine emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor.