Emincan Pehlivan İle Yeniden

 

CHP Düzce İl Gençlik Kolları Olağan Kongresi, coşkulu bir katılımla gerçekleştirildi. Kongrede, tek liste ile gidilen seçimde mevcut İl Gençlik Kolları Başkanı Emincan Pehlivan yeniden güven tazeleyerek İl Gençlik Kolları Başkanlığına seçildi.

Gençlerin Gücüyle Daha Güzel Bir Türkiye!

Kongre sonrası açıklamalarda bulunan CHP Düzce İl Başkanı Özcan Dağıstanlı, gençlerin partinin dinamik ve güçlü bir parçası olduğunu vurguladı. Dağıstanlı, “Gençlerimiz, partimizin dinamik ve güçlü bir parçası olarak ülkemizin geleceğini hep birlikte şekillendirmeye devam ediyor. Emincan Pehlivan ve ekibine, bu kutsal görevde başarılar diliyoruz. Onların azmi, kararlılığı ve enerjisi, Cumhuriyet Halk Partisi’nin geleceğini daha da ileriye taşıyacaktır,” ifadelerini kullandı.

Demokratik Değerler ile Çalışmaya Devam!

Dağıstanlı, Düzce’de gençlerin çağdaş ve demokratik değerler doğrultusunda çalışmalarını sürdüreceklerine olan inancının tam olduğunu belirtti. “Gençlerimizin bizlere kattığı dinamizm ve heyecanla, hep birlikte daha güzel bir Türkiye için çalışmaya devam edeceğiz,” dedi.

Teşekkür Mesajı!

Kongreye katılan ve destek veren tüm partililere teşekkür eden Dağıstanlı, İl Gençlik Kolları Başkanlığına yeniden seçilen Emincan Pehlivan ve yönetimini tebrik etti.