Başkan Sinan Doğan "Pazaryeri Demeye Bin Şahit!" Lazım


Düzce Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Sinan Doğan ,Bahçeşehir de bulunan Pazaryerin , etrafında yeterli alan var, çöplük yapacağınıza temizleyin otopark yapın, çizgileri çizin alanları belirleyip düzen sağlayın diye Düzce belediyesini eleştiri yağmuruna tuttu

Başkan Doğan:Düzce kalıcı konutlar pazar yerinin çözülmeyen park yeri problemi, pazaryeri esnafını da halkı da canından bezdirdi. Buradaki trafiği düzenlemek bu kadar zor olmasa gerek. Pazaryerinin etrafında yeterli alan var, çöplük yapacağınıza temizleyin otopark yapın, çizgileri çizin alanları belirleyip düzen sağlayın. Haftanın bir günü esnafa ve halka hizmet veremiyor musunuz?
‘Köylü Milletin Efendisidir. M.K. ATATÜRK’ demiştir. Köylü pazarı ve tekstil pazarının üstü açık. Yağmur, kar, rüzgar, güneş kendi şemsiyeleri ile ekmeklerini kazanma peşindeler.
Siz neredesiniz?
İnsanların kendi tezgâhlarından, sırf pazar yerinin yanına kurdukları için yer parası alıyorsunuz, hiç mi utanmıyorsunuz? Ne verdiniz ki, ne istiyorsunuz? O esnaf yaz kış,  yağmurda çamurda, karda kıyamette korunaklı bir pazar yerinde satış yapmayı hak etmiyor mu? 
Pazarın dibinde bir çeşme, çeşme demeye bin şahit ister. Kırık dökük, pislikten taşları gözükmüyor. Bu hayrat ya! Su! Allah rızası için dersiniz, sevaptır dersiniz yaparsınız . Öyle demediniz mi başa gelirken ,Allah için halka hizmet vermeye geliyoruz diyerek gelmediniz mi?  Bir çeşmeyi bile onaramıyorsanız halkımız için, oturmayın o koltuklarınızda.
Kendinize çöp deposu bulmuşsunuz. Pazar yerinin karşısındaki tuz deposunun bulunduğu yer ve çevresi çöplüğe dönmüş durumda. Yoksa burası il sınırları dışında mı kalıyor? O yüzden mi çöpleri temizlenmiyor?
Modern ve yaşanabilir bir şehir için çalışmaya gelen seçilmişler kime hizmet ediyorsunuz? Kendi içinizden seçtiklerinize mi? 
Halk hizmet ister, insana ve konumuna yakışır modern bir şehir ister. Ya Siz?