HAMİDİYE PAZARYERİ HER GÜN FARKLI

 

Düzce Belediyesi’nin kendi öz kaynakları ile Hamidiye Mahallesi’nde yapımını tamamladığı 2 bin 337 metrekarelik kapalı alana sahip modern pazaryeri, haftanın farklı günlerinde çeşitli etkinliklere ev sahipliği yaparak, ziyaretçilerine zengin bir alışveriş deneyimi sunuyor. 

Salı günleri taze meyve ve sebzelerin, yöresel ürünlerin sergilendiği genel pazaryeri olarak hizmet veren Hamidiye Pazaryeri, çarşamba ve Pazar günleri ise Kestane Pazarına dönüşüyor. Bu sayede Düzce’nin yerel lezzetlerinden biri olan kuzu kestane halkla buluşuyor.

Cumartesi günleri ise antika ve ikinci el eşya meraklılarını ağırlayan pazaryeri, nostalji tutkunlarına hitap ediyor.

Hamidiye Pazaryeri, haftanın belirli günlerinde farklı konseptle kapılarını açarak, hem yerel halka hem de ziyaretçilere geniş bir yelpazede alışveriş olanakları sunuyor. Şehrin ticaret hayatını canlandırmak ve vatandaşların ihtiyaçlarını daha iyi karşılamak hedefiyle Düzce Belediyesi İştirak Şirketi BelTem Temizlik ve Genel Hizmetler A.Ş. koordinasyonunda hayata geçirilen bu yeni işlevsel konsept, Hamidiye Pazaryeri’nin sadece bir alışveriş noktası değil, aynı zamanda sosyal bir buluşma mekanı olmasını da sağlıyor.