Emeklilere Ekim Ayında Çifte Ödeme!

Emeklilere Ekim Ayında Çifte Ödeme Fırsatı!

Ekim ayında SSK, Bağ-Kur ve 4C emeklilerine müjdeli haber geldi! 28 Ekim'e kadar hem maaş ödemeleri hem de cazip promosyonlar hesaplara yatırılacak. Özellikle Vakıfbank, emeklilere sunmuş olduğu 24 bin TL'lik promosyon miktarıyla dikkat çekiyor. Emekli maaşını Vakıfbank'a taşıyanlar, 12 bin TL promosyonun yanı sıra Vakıfbank Troy kart kullanıcılarına da aylık 1000 TL ek ödeme fırsatından yararlanacak.

Ekim Ayı Maaş Ödemeleri SSK ve Bağ-Kur Emeklileri: 17-28 Ekim tarihleri arasında 4C Emeklileri: 1-5 Ekim tarihleri arasında Bankalardan Promosyon Fırsatları

Kamu ve özel bankalar, emeklilere sundukları promosyonları 20.000 TL’ye kadar yükseltmiş durumda. Promosyon başvuruları, ekim ayı sonuna kadar devam ediyor. Bankalar, 3 yıllık maaş taahhüdü ile bu promosyon fırsatlarından yararlanmayı mümkün kılıyor. Başvurular, şubelerden veya internet/mobil bankacılık üzerinden kolaylıkla yapılabilir.

Promosyon Başvuru Şartları

Emeklilerin, promosyon ödemelerinden yararlanmak için 3 yıllık maaş taahhüdü vermeleri gerekiyor. Başvurusu onaylanan emeklilere, promosyon ödemeleri başvurunun onaylanmasının ardından 3 iş günü içinde yapılacak. Emekliler, bu fırsatlardan yararlanmak için acele etmelidir!

Fındık tv