TÜM İLÇE DANIŞMA KURULU TOPLANTILARINI BİTİRDİ

 

CHP Düzce İl Başkanı Özcan Dağıstanlı, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Eski Çilimli İlçe Başkanları ve Danışma Kurulu Üyelerinin katılımıyla, Çilimli İlçe Başkanlığı'nın ev sahipliğinde danışma kurulu toplantısını gerçekleştirdiklerini açıkladı. Toplantıyla birlikte, tüm ilçelerdeki danışma kurulu toplantılarının tamamlandığını bildirdi.

Toplantıda, Çilimli ilçesinin ve partinin geleceği hakkında önemli değerlendirmelerde bulunan Dağıstanlı, birlikte hareket etmenin ve örgütlü çalışmanın önemine vurgu yaptı. Dağıstanlı, “Her ilçenin sorunlarını dinlemek ve bu sorunlara çözüm üretmek, bu tür toplantıların en önemli amacı” şeklinde konuştu.

Dağıstanlı, “Bu toplantılarla halkımızın taleplerine en güçlü şekilde yanıt vermeyi amaçlıyoruz. Düzce’nin tüm sorunlarına karşı duyarlı olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Toplantıya ev sahipliği yapan Çilimli İlçe Başkanı Cemil Tınaz ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Dağıstanlı, katılımcılara da desteklerinden dolayı şükranlarını sundu. “CHP olarak, hak, hukuk ve adalet mücadelemizi sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.