Orman ve Su İşleri Bakanlığımız Düzce’ye Akın Etti

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Düzce ve ilçelerinde yapılacak olan projeleri ve yapılan projeleri anlatmak üzere Düzce’ye geldi. Güne, Samandere Şelalesinde yapılan Tabiat Parkı tesislerinin açılışı ile başlayan Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, daha sonra basın mensupları ile kahvaltı yaptı. Eroğlu’nu Düzce Valisi Ali Fidan, Düzce Milletvekillerimiz Dr. Faruk Özlü, Fevai Arslan, Ayşe Keşir, AK Parti Düzce İl Başkanımız Hikmet Keskin, Düzce Belediye Başkanımız Mehmet Keleş, İGM Başkanı Şinasi Akbulut, DSİ Genel Müdürü Ali Rıza Diniz, DSİ Bölge Müdürü Mahmut Dündar, Orman Genel Müdürü İsmail Üzmez, Meteoroloji Müdürü İsmail Üzmez, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürü Nurettin Taş, AK Parti Düzce ilçe Başkanlarımız, Belediye Başkanları, AK Parti Grup Başkan Vekillerimiz, parti yönetimlerimiz ve protokol üyeleri katıldı.

Kara Hacı Musa Mahallesine 2 Köprü Müjdesi

Samandere Şelalesindeki tesiste kahvaltının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Orman ve Su İşleri Bakanımız Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Düzce’ye 19 müjde ile geldiğini ancak İl Başkanı Hikmet Keskin ile nüfus kâğıtlarında aynı mahalle isminin olmasından dolayı Kara Hacı Musa mahallesine 2 köprünün de yapılacağının sözünü vererek müjde sayısını 21’e çıkardı. Eroğlu, “Düzce'ye her geldiğimizde birçok proje ile geliyoruz. Ben Düzce'yi seven biriyim. Daha önce 24 proje ile geldik. Bunun 19 tanesini tamamladık. Kalanı ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Şimdi ise 19 yeni proje ile geldik. Biz sözümüzün eriyiz. Verdiğimiz sözleri tutuyoruz. Kara Hacı Musa benim kütüğümde yazıyor. Düzce'de böyle bir yer var. Buraya 2 tane köprü sözü veriyorum. Hatta sayın genel müdürümüze de herkesin içinde talimat veriyorum. Bu köprüleri güzel bir şekilde yapalım. Tarihi eser gibi olsun. Sürekli hatırda kalalım. Hatta bu köprülerin son taslaklarını bana gösterin bende onay vereyim" ifadelerinde bulundu.

Yığılca Balını Bakan Tanıtacak

AK Parti Düzce İl Başkanımız Hikmet Keskin ve Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit, Bakan Eroğlu’na Yığılca Balını hediye etti. Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Yığılca Balı için Ar-Ge çalışmasının yapılmasını ve kavanozunun değiştirilmesini istedi. Eroğlu, Yığılca Balının tanıtımını da kendisinin yapacağını kaydetti.

AK Parti Düzce Milletvekilimiz Fevai Arslan ise Bakan Eroğlu’nun Düzce’ye her zaman özel ilgi gösteridiğini ve ne istenildiyse verdiğini kaydederek, teşekkür etti.

Orman ve Su İşleri Bakanımız Veysel Eroğlu ile birlikte protokol üyeleri daha sonra anı fotoğrafı çektirdi.