BAŞALTI BORU PROFİL DEN ÇAĞRI VAR

Başatlı Boru Profil A.Ş Fabrika Müdürü Makine Mühendisi Akçakocalı Murat Biriktir, aynı zamanda Akçakoca’nın hemşerisi olarak ta,Düzce ve Akçakoca ya her zaman katkıda bulanacaklarının altını çizdi. 7 aylık süre içerisinde Akçakoca ilçesinden ve bölgesinden biri Malzeme ve Metalürji Mühendisi olmak üzere, toplam 8 kişiye iş imkanı sağladıklarını. Fakat buna rağmen boru ve profil konusunda tecrübeli personel için istihdam açığı oldukları konusuna değindi.Bizlerle çalışacak olanlara çağrıda bulunuyoruz,bizlerle iletişim sağlasınlar,bizler her türlü desteğimizi vereceğiz.

Biriktir konuşmasının sonunda Üretim, satış ve finans konularındaki tecrübeleriyle müşteri memnuniyetli odaklı bakış açılarıyla, çözüm ortaklarıyla ve yeni ürünleriyle ülkeye ve tüm dünyaya hizmet edeceklerini belirtirken fabrika hakkındaki vizyon içinde şunları ilave etti

“Türkiye’nin sayılı üreticilerinden ve sanayi kuruluşlarından bir tanesi olan Başatlı Boru Profil San. Ve Tic. A.Ş.’nin sektördeki mevcudiyeti 1953 yılına dayanır.

Başatlı ailesinin 1953 yılında başlayan ticaret hayatı sektördeki engin tecrübeleri ve bilgi birikimleriyle 1993 yılında Başatlı Boru Profil Fabrikası’nın kurulmasında rol oynamıştır. Ülke ekonomisini kalkındırma yolunda dürüstlük ve inançla çıkılan bu yolda her geçen gün ekibimizi güçlendirerek ve yatırımlarımızı artırarak ve kalitemizden ödün vermeden yürümekteyiz.

Biz Başatlı ailesi olarak müşterilerimiz ile dürüstlük ve müşteri odaklı satış prensiplerimiz dahilinde küçük yada büyük ayırt etmeksizin bütün müşterilerimizi desteklemekte ve malımızın arkasında durmaktayız.

En büyük amacımız ulusal ve uluslararası arenada sanayici olarak bayrağımızı taşırken yatırım ve istihdamlarımızla beraber ülkemizin gelişimine ve geleceğine hizmet ederek katma değer yaratmaktır.”dedi

 Fabrika

Tel:02623493232

Karadenizliler Mah. Ali İslam Cad. No:84 Kullar - Başiskele / KOCAELİ / TÜRKİYE

  TeleTe Telefon

+90 262 349 32 32

fon

+90 262 349 32 32

  E-mail

info@basatli.com.tr