HAYRİ SİVRİKAYA HASTANESİ'NDE MEDİKAL ESTETİK BİRİMİ AÇILDI

Cilt Hastalıkları Uzmanı Dr.Ayşegül Sema Gözübüyük ile Uzman Estetiysen Zeynep Çıkman’ın hazır bulundukları açılışta cihazların tanıtımı yapıldı. Medikal estetik biriminde lazer epilasyon, iğneli epilasyon, botoks, mezoterapi, PRP (Hücre yenileme), temel cilt bakımı ve leke tedavisi uygulanacak. 


Birimde yapılacak işlemler hakkında bilgi veren Cilt Hastalıkları Uzmanı Dr.Ayşegül Sema Gözübüyük, lazer epilasyonun yaz aylarında yapılıp yapılamayacağı hakkında bilgiler verdi. Dr.Gözübüyük; ‘Elimizdeki cihazlarla yaz aylarında bile epilasyon rahatlığı yaşanabilecek. Diğer cihazlardan farklı olarak bizim için mevsimin yaz olması sorun teşkil etmeyecek’ dedi. 


Söz konusu medikal estetik işlemlerinin bizzat kendisi tarafından uygulanacağının da altını çizen Dr.Gözübüyük, ‘Zaten artık işlemlerin cilt hastalıkları uzmanı gözetiminde yapılması Sağlık Bakanlığı tarafından zorunlu tutuluyor. Dolayısıyla vatandaşlarımız, takip ve tedavilerinin yarım kalmaması için tercihlerini yaparken bunu da göz önünde bulundurmalılar’ şeklinde konuştu.