İyi parti genel kurulu yapıldı

Kızılay toplantı ve kongre salonunda yapılan olağan genel kurulu il başkanı Ercan Katırcıoğlu’da katıldı. Tek liste ile gidilen seçimde daha önce atanan Aziz Atasoy yeniden başkanlığa seçildi.

Yoklama ve açılış ile başlayan genel kurul divan seçimi ile devam etti. Gündem maddelerinin okunması ve ibrasının ardından İl başkanı Ercan Katırcıoğlu konuşma yaptı. Katırcıoğlu, “Bizim göreve gelmemiz çok kısa bir süre olmasına rağmen ülkede yaşanan siyasi gelişmelere ve erken seçim ihtimaline karşı genel merkezimiz 14 Ocak tarihinde toplandı ve 17 Ocak tarihinde genel idare konusunda, Türkiye genelinde kongrelerin yapılması kararı alındı. Erken seçim olması durumunda hukuki bir boşluk bırakmamak amacı ile genel kurullarımızı yapıyoruz. Partimiz sahaya inip halkımız ile kucaklaştığında bu salonların dolup taştığını ve teveccühün yoğun olacağını biliyoruz. Yığılca’da biz Aziz başkan gibi son derece tecrübeli ve bugüne kadar marka olmuş bir arkadaşımız ile yola çıkmaktan çok mutluyuz” dedi.

İlçe başkanı Aziz Atasoy ise yaptığı konuşmada, “Burada il başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Bu duruma zor geldik sizlerde biliyorsunuz ancak biz bundan sonra yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından oylama yapıldı. İyi Parti ilçe başkanlığı yönetimi ise şu şekilde oluştu;

Başkan Aziz Atasoy. Asil üyeler, “Hüseyin Temizel, Salih Keleş, İbrahim Çengel, Demirhan Tuncel, Elif Akın, Cemalettin Kalaycı, Ercan Yiğit, Uğur Kara, Serpil Temizel, Aydın Kıdım, İlyas Göktürk, Hatice Tezcan, Durcan Çakmak, Selma Maradit”

Ahmet Alkan