KAYMAKAMLIK VOLEYBOL TURNUVASI SONA ERDİ

Turnuvaya A-Grubunda 5,B-Grubunda 4  takım katıldı.

A-Grubunda

Düzce Üni.,Esentepe Ortaokul,Akçoca Bld.,Turizm işletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu.,Akçakoca Hemşin Der.

 B-Grubunda

Çuhallı Gençlik Çapa,Akçakoca Muhtarlar Der.,Beyörenspor,Akçakoca ilçe Jandarma komt.

08-06-2015 tarihinde başlayan müsabakalar 17-06-2015 tarihinde yapılan final maçı ile sona erdi.

TURNUVADA MUHTARLAR DERNEĞİ ÜÇÜNCÜ OLDU

Günün ilk maçında B-Grubundan Muhtarlar Derneği ,ile A-Grubundan Hemşin Derneği karşı karşıya geldi.Müsabakayı Muhtarlar Derneği 3-1 kazanarak turnuvada 3 .oldu 

FİNALİN ADI T.M.Y.O OLDU

Günün ikinci maçında A-Grubunda Turizm işletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu ile B-Grubundan Çuhallı Gençlik Çapa takımları karşı karşıya geldi.Kalabalık seyirci altında oynanan müsabaka çok çekişmeli ve zevkli geçti.Maçın ilk setini Çuhallı Gençlik Çapa 25-22 kazandı.İkinci set çok çekişmeli ve zor geçti.İkinci seti  30-28 Turizm işletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu kazanınca durum 1-1 oldu.Maçın üçüncü setini 25-19 Çuhallı Gençilk kazandı ve durum 2-1 Çuhallı Gençlik lehine oldu.Maçın dördüncü seti yine aynı çekişmeye sahne oldu.Maçı 27-25 kazananTurizm işletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu . durumu 2-2 yaptı ve maç Tay-Break setine gitti.Bu seti 15-9 kazanan Turizm işletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu maçıda 3-2 kazanarak  turnuvanın şampiyonu oldu,

BU YIL İKİ ŞAMPİYONLUK YAŞADILAR

Turizm işletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu takımı bu yıl Düzce'de Fakülteler arasında birinci olmuştu.Çok genç ve dinamik ekibe sahip olan üniversite takımı çok güzel müsabakalar çıkartırken,turnuvanında en centilmen takımı seçilmesi dikkat çekti.

KUPA TÖRENİ YAPILDI

Müsabaka sonunda kupa töreni düzenlendi.Törende  dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları verildi.Müsabakayı Belediye başkan yardımcısı Ali Direk müsabakayı sonuna kadar izleyerek alkış aldı.

İLÇE SPOR MÜDÜRÜ MEHMET AYDIN KONUŞTU

Kupa töreninden sonra bir konuşma yapan  Gençlik hizmetleri ve spor  ilçe müdürü Mehmet Aydın şunları söyledi" Sporun insan vücuduna zihnine sayısız faydaları bulunmaktadır. Bu organizemiz tempomuz müsaade ettikçe devam edecektir. Sportif faaliyetler bizlerin mesaide ki verimini de arttıracaktır. Sporun tüm değerlerini, insana kattığı tüm olumlu özelliklerini, coşkusunu, eğlencesini artırmak için çalışıyoruz. Katılan takımlara çok teşekkür ediyor bütün sporcularımızı kutluyorum İlçemizde birlik ve beraberliği, kaynaşmayı ve dayanışmayı tesis etmek amacıyla her yıl geleneksel olarak voleybol turnuvası düzenliyoruz ve bu turnuva sayesinde kardeşçe çok güzel maçlar izledik. Bu tür spor etkinlikleri ile birbirimizi daha çok sevmemize ve kaynaşmamıza vesile olmaya çalışmaktayız. Bu turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen ve katkı sunan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI ALİ DİREK KONUŞTU

 Maçı değerlendiren başkan yardımcısı Ali Direk ise  “Çuhallı takımı maçı kaybetti ama önemli değil. Önemli olan birlik ve beraberlik içinde olmak ve spor yapmaktır. Sportif müsabakalarda iki sonuç vardır. ya Kazanırsınız ya kaybedersiniz ama kazanan her zaman spor olur. Vücudunuz sağlık sıhhat bulur “dedi.