Kerem Yalçıner Güven Tazeledi

AK Parti Yığılca İlçe Teşkilatında kongre heyecanı yaşandı. Yığılca Kızılay Toplantı Salonunda yapılan Kongreye, AK Parti Düzce Milletvekilleri Fevai Arslan, Ayşe Keşir, İl Başkanı Hikmet Keskin, Merkez İlçe Başkanı Hakan Kuşçuoğlu, Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit, Gümüşova Belediye Başkanı  Ahmet Azap, Beyköy Belediye Başkanı Osman Osman Kılıç, AK Parti Düzce Teşkilat Yöneticileri, İlçe ve Belde Teşkilat Başkanları,  AK Parti Düzce İl Genel Meclis Üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

 

BAŞKAN YİĞİT DÜN OLDUĞU GİBİ, BUGÜN DE UYUM İÇERİSİNDE ÇALIŞACAĞIZ

 

 Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit ise, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Başkan Yiğit;  AK Parti Yığılca Teşkilatı ve kendisinin uyum içinde çalıştığını ifade etti. "Dün olduğu gibi, bugün de AK Parti teşkilatları ile uyum içinde çalışacağız" diyen Yiğit; "Burada isim vermiyorum. Ama geçenlerde beni AK Parti Genel Merkezinden Üst Düzey bir yönetici arayarak, 'Sayın Başkan, sizin ilçede ki birlik ve beraberliğin sırrını merak ediyorum. AK Parti Teşkilatları ile uyum içinde çalışıyorsunuz. Bu nedenle her yer de sizi örnek gösteriyoruz' dedi.  Buda bizi çok mutlu etti" diye konuştu.

YALÇINER AK PARTİ'NİN NEFERİ OLMAKTAN DOLAYI BÜYÜK MUTLULUK YAŞIYORUM

 

Son olarak kürsüye çıkan AK Parti Yığılca İlçe Başkanı Kerem Yalçıner, birlik ve beraberlik mesajı verdi. İlçe Başkanlığı görevinde kendisine en büyük desteği veren Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit'e teşekkür eden Yalçıner, "Neferi olduğum AK Parti'nin çatısı altında bulunmaktan dolayı, büyük mutluluk yaşıyorum" dedi.

Konuşmaların ardından yapılan kongrede, Kerem Yalçıner, 173 delegenin oyunu alarak, yeniden ilçe başkanı seçildi.