KESKİN CUMAYERİNDE

AK Parti Düzce İl Başkanımız Hikmet Keskin, Cumayeri ilçe teşkilatını ziyaret ederek, “ 2019 yılında yapılacak olan yerel ve genel seçimler, ülkemizin gelişmiş ülkeler arasında yer alması için son basamağı olacak” dedi.

AK Parti Düzce İl Başkanımız Hikmet Keskin ve yönetim kurulu üyeleri, ilçe ziyaretleri kapsamında Cumayeri ilçesinde bir takım ziyaretlerde bulundu. İlk olarak ilçe kaymakamı Haluk Çakmak’ı makamında ziyaret eden Keskin ve beraberindeki heyet, hem Çakmak’a yeni görevinde başarılar diledi hem de ilçede yapılan çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Cumayeri ilçesindeki esnafları tek tek ziyaret eden Keskin, kalabalık bir grup ile birlikte şehir merkezindeki esnafların hal ve hatırlarını sordu. Kent merkezinden yürüyerek Cumayeri Belediye Başkanlığına gelen AK Parti Düzce İl Başkanımız Hikmet Keskin, Belediye Başkanı Recep Tuna tarafından karşılandı. Belediye Başkanımız Tuna, AK Parti heyetine yaptığı çalışmaları ve projelerini anlattı.

Ardından yine esnaf ziyaretleri yaparak Cumayeri İlçe Teşkilatına geçen İl Başkanımız Hikmet Keskin, teşkilat üyelerine yönelik konuşma yaptı. 1 Kasımda yapılan seçimlerde alınan yüzde 71’lik oranın daha da yükseltilmesi gerektiğini belirten Keskin, “ Şu anda Suriye’de yaptığımız hareket var, ülke içinde fetö ile mücadele ediyoruz. Savaş halinde olmamıza rağmen insanlarımız halen ticaretini yapıyor yaşamlarına devam ediyor. Zor günler geçirmemize rağmen bunu htirmemeye çalışıyoruz. Çünkü Türkiye eski Türkiye değil. Türkiye kabul değiştirmiştir. Önceden bir Başbakanının sözü ile ekonomi alt üst olurken şimdi ise böyle bir vahametle karşı karşıya kalmıyoruz. Dolayısıyla vatandaşlarımızın içinde olacağız ve oy oranımızı yükselteceğiz” şeklinde konuştu.

İktidar partisi olmanın sorumluluğunu bildiklerini ve ona göre hareket ettiklerini kaydeden Keskin, “ Biz artık 2019’da son basamağı çıkacağız. Bu basamaktan sonra ülkemiz gelişmiş ülkeler arasında olacak ve gücümüzü herkes bilecek ve görecek. İktidar partisinin temsilcisi olmamızdan dolayı bu bizim sorumluluğumuz. Gece gündüz ilimizin menfaati için çalışıyoruz. Ailemi, çocuklarımı zor görüyorum buna rağmen yine de şikayetler alıyoruz, ulaşılamıyor oluyoruz. Ama yaptığımız çalışmaları ve gayretleri de göstereceğiz. Sizler de ilçenizde gençliğinden, kadın kollarına, köy ve mahalle temsilcilerine kadar herkes çalışmalarını artıracak ve partimizin çalışmalarını anlatacak” ifadelerinde bulundu.

AK Parti Düzce İl Başkanımız Hikmet Keskin, İlçe Başkanımız Musa Birdal ve Belediye Başkanımız Recep Tuna, daha sonra İlçe Genel Sekreterimiz Mehmet Çelik’in babası Ahmet Çelik’i hasta yatağında ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.