KYK şampiyonu Kocaeli

Düzce’de oynanan final maçında rakibi Edirne’yi yenen Kocaeli takımı kupayı müzesine götürdü. 

KATILAN TAKIMLAR Düzce Nurettin Zafer stadında oynanan Kredi ve Yurtlar Kurulu iller arası futbol turnuvasına Edirne, Yalova, Kocaeli, Düzce, Bursa, Tekirdağ, Edirne, Kırklareli takımları katıldı. 

YARI FİNAL MAÇLARI Bu yıl 33. Kez yapılan turnuvanın yarı finaline Edirne, Yalova, Kocaeli ve Düzce takımları kaldı. Yarı final maçlarında Edirne Yalova takımını 3-0, Kocaeli Düzce takımını 6-1 yendi ve finale yükseldi. 

TOPLU SONUÇLAR Turnuvanın toplu sonuçları şöyle. İstanbul-Sakarya: 2-1, Tekirdağ-Ederni:3-0, Kırklareli-Yalova:0-3, Kocaeli –Bursa :2-2(Penaltılarla Kocaeli takımı yarı finale yükseldi) İstanbul-Düzce :1-1 (Düzce penaltılarla yarı finale yükseldi) 

 

KUPAYI KUDRET KOZ VERDİ Zevkli ve çekişmeli maçlara sahne olan Kredi ve Yurtlar kurumu turnuvasında şampiyon olan Kocaali takımı kupasını Düzce Kredi ve Yurtlar Kurumu Müdürü Kudret Koz’un elinden aldı. 

TÜRKİYE FİNALLERİ DÜZCE’DE Kredi ve Yurtlar Kurumu futbol turnuvasının finallerinin Mayıs ayında Düzce’de yapılacak. Nurettin Zafer stadında oynanacak olan Türkiye finallerine gruplarında şampiyon olan toplam 8 takım mücadele edecek. 

Kenan Işık