Mart Ayı Personel Toplantısı Yapıldı

Akçakoca Kaymakamı Yasin Öztürk din görevlilerine hitaben yaptığı konuşmasında; din görevlileriyle birlikte olmaktan mutlu olduğunu, içinde bulunduğumuz mübarek üç ayların İlçemiz halkı ve tüm İslam âlemi için hayırlara vesile olmasını ifade ederek, din görevlilerimize meslek hayatlarında başarılar diledi.

Kahvaltı ikramından sonra Başkanlığımız ve diğer mülki amirliklerden gelen talimat ve duyuruların paylaşılmasıyla başlayan toplantıda; İlçe Müftümüz Mehmet Taşcı, Müftülüğümüzün faaliyetleri hakkında bir değerlendirme yaparak; ‘’Mübarek üç ayların dolu dolu geçmesi için tavsiyelerde bulunarak, her türlü ortam ve şartlarda görevlerini özveriyle yapan tüm din gönüllüsü kardeşime canı gönülden teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum.’’ dedi.

Ayrıca; Afrin harekâtında görev yapan kahraman Mehmetçiğimize yardım için din görevlilerimizden maddi yardım toplandı. Toplanan maddi yardım, yardım için kurulan komisyon üyesi Şaban Coşkun’ a makbuz karşılığı elden teslim edildi.

Teslim töreninden sonra İlçe Müftümüz Mehmet Taşcı, Afrin harekâtında görev yapan kahraman Mehmetçiğimiz için dualarda ve başarı dileklerinde bulundu.

Toplantımız dilek ve temennilerle sona erdi.